Itatí Cantoral i-a luat apărarea lui Eduardo Santamarina. Actrița din Maria la del Barrio i-a trimis un mesaj faimoasei Mayrín Villanueva

Publicat pe 26.08.2024 la 11:59 Actualizat pe 26.08.2024 la 12:33

Actrița le-a cerut jurnaliștilor să îl lase liniștit pe tatăl copiilor săi, asta după ce un reporter a vorbit despre o infidelitate pe care a comis-o actorul. Itati Cantoral a profitat de oportunitate pentru a-i transmite un mesaj și frumoasei Mayrin Villanueva.

actriță zâmbește

Itatí Cantoral apare pe covorul roșu în cadru premierei Mean girls. 5 iunie 2024

Getty Images

Itatí Cantoral i-a luat apărarea fostului său soț, Eduardo Santamarina. Motivul este simplu, jurnalistul Shanik Berman a reamintit tuturor că actorul i-a fost infidel vedetei din Maria la del Barrio cu Susana González.

Itati Cantoral i-a luat apărarea lui Eduardo Santamarina

Cei doi s-au căsătorit în 1999. După cinci an de căsnicie au divorțat în mijlocul unui scandal legat de infidelitatea actorului. A fost abia în 2020 când Itati Cantoral a vorbit deschis despre trădarea lui Eduardo Santamarina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Atunci când am aflat despre trădare deja știau toți. Eduardo îmi spunea că nu mai vrea să-l însoțesc la filmări, mergea cu Susana.”, a povestit actrița, arată univision.com. În luna iulie, Shanik Berman a vorbit despre incidentul care s-a petrecut între cei doi actori.

“Toată lumea știa că el umblă după Susana și chiar așa, ei negau.”, a spus acesta. A precizat că actorul și Susana González s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale telenovelei Velo de novia. Cu puțin timp înainte de a se căsători, Eduardo Santamarina s-a îndrăgostit de Mayrín Villanueva.

“Când el în sfârșit acceptă și ea simtă că o să-i dea inelul, nu-mi amintesc dacă i l-a dat sau nu, se îndrăgostește de Mayrín Villanueva.”, a spus. După tot ce s-a întâmplat, jurnalistul a precizat că a vorbit cu actorul din Rubi și acesta i-a făcut o mărturisire.

“A fost oribil, dar într-un final el s-a căsătorit cu Mayrin și l-am întrebat dacă o să se oprească. El mi-a zis că nu vrea să îmbătrânească singur, ca tatăl lui. Mi-a spus că ea e femeia lui.”, a povestit jurnalistul. După ce spusele lui Shanik Berman au ajuns în văzut lumii, a fost Itati Cantoral cea care i-a luat apărarea lui Eduardo Santamarina.

“Lăsați-l pe omul ăsta în pace, e un tată admirabil. Adevărul vă spun, e un tată cum nu vezi prea des. Are o familie frumoasă alături de Mayrin care e viața lui și pe care o iubesc mult și îi trimit pupici.”, a spus vedeta din Maria la del Barrio.

Eduardo Santamarina reacționează în fața declarațiilor faimoasei Itati Cantoral

Într-o discuție recentă alături de prezentatorul Yordi Rosado, actrița a făcut mărturisiri intime despre fostul său partener. Itati Cantoral a făcut referire la atributele lui Eduardo Santamarina. Cei doi foști au început să trezească suspiciuni legate de relație încă de pe vremea telenovelei Salud, dinero y amor.

Atunci au avut primele relații sexuale. Itati Cantoral a răspuns curiozității jurnalistului legate de virilitatea lui Eduardo Santamarina. Făcând referire la faptul că au împreună gemeni, actrița a spus: “Imaginează-ți doar că cu o privire au fost doi.” Ulterior, aceasta dezvăluit că totul în cazul fostului său partener este “gigantic”. Itati Cantoral a mai fost căsătorită cu Carlos Alberto Cruz între 2008 și 2017 și cu Eduardo Santamarina între 2000 și 2004. Are gemeni, pe Roberto Miguel Santamarina Cantoral și pe Jose Eduardo Santamarina Cantoral.

A jucat în mai multe telenovele cunoscute de-a lungul timpului. Printre ele se numără Maria la del Barrio în 1995, dar și La mexicana y el guero în 2020.

În articolul

Itatí Cantoral i-a luat apărarea lui Eduardo Santamarina. Actrița din Maria la del Barrio i-a trimis un mesaj faimoasei Mayrín Villanueva

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2024. Taurii au probleme din cauza stresului. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
HelloTaste.ro
Ștrudel cu dovleac și nuci. Desert de toamnă simplu și delicios
Catine
Plăcintă cu mere și foi subțiri de casă. Desert cu tradiție în bucătăria românească
useit.ro
Una dintre cele mai cunoscute plaje din lume a fost închisă după ce bile misterioase au apărut pe ea. Ce ar fi sferele negre
as.ro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro
MediCOOL
Cum poți elimina excesul de apă prin masaj cu bambus. Ce efecte poate avea această tehnică asupra organismului
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
DeParinti
Ce trebuie să știi despre anemia din al treilea trimestru de sarcină
MediCOOL
Sciatica: simptome, cauze, metode de tratament și complicații
HelloTaste
Conopidă murată. Rețetă simplă și ușoară
x