Itati Cantoral, început de an cu un nou look. Cum arată celebra actriță cu părul vopsit natural și breton

Publicat pe 05.01.2022 la 16:35 Actualizat pe 05.01.2022 la 17:03

Itati Cantoral și-a surprins urmăritorii cu cel mai nou look. Actrița s-a lăsat pe mâna stiliștilor și s-a vopsit natural, cu breton. Cum arată.

Itati Cantoral poartă o rochie neagră și are părul scurt și desprins

Itati Cantoral pe scenă în Las Vegas. 11 nov. 2010

Getty Images

După un an plin de proiecte importante, Itati Cantoral și-a luat o pauză și a vrut să înceapă 2022 mai determinată ca oricând. S-a tuns, s-a vopsit, și-a schimbat complet look-ul. Fotografia a fost urcată pe pagina de Instagram a vedetei, iar fanii au felicitat-o.

Itati Cantoral a petrecut sărbătorile doar fiica ei cea mică, gemenii păstrându-și tradiția și petrecând acele zile cu tatăl lor, Eduardo Santamarina. Cu toate astea, familia vedetei s-a reunit în Texas pentru a petrecere noaptea dintre ani.

Itati Cantoral, început de an cu un nou look

Itati Cantoral nu a putut rezista tentației, așa că a postat pe contul său personal fotografii din cadrul petrecerii. Actrița a vrut să profite de vacanță rămasă, așa că și-a schimbat complet look-ul.

Datorită meseriei pe care a îmbrățișat-o de tânără, Itati Cantoral este obișnuită să-și schimbe coafurile foarte des. De data aceasta însă, vedeta a vrut să-și lase părul natural, cu breton, asta pentru că sărbătorile de anul acesta au fost doar despre cei dragi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar la început de lună, Itati Cantoral a postat o fotografie în online în care apare nemachiată, fără o coafură profesionistă și cu breton. Fanii au reacționat imediat și au declarat că vedeta arată mult mai bine naturală, decât aranjată de stiliștii profesioniști. De-a lungul carierei sale, vedeta a avut atât părul lung, vopsit blond, cât și șuvițe cu o coafură elegantă. Itati Cantoral a știut întotdeauna să-și pună chipul în valorea și nu a dezamăgit niciodată.

Itati Cantoral s-a născut pe 13 mai 1975 și este o cântăreață, actriță, dansatoare și producătoare de origine mexicană. Are rădăcini spaniole, dar și italiene. Este cunoscută în special pentru rolul din “Maria la del barrio”, acolo unde a interpretat-o pe Soraya Montenegro.

S-a născut în Mexic și este fiica compozitorului Roberto Cantoral și a vedetei de film italian, Itati Zucchi. Actrița mai are trei frați.

Itati Cantoral, de-a lungul timpului

Itati Cantoral a lucrat cu primul iubit, Eduardo Santamarina în 1992 în cadrul telenovelei “De frente al sol”. În 1997, au lucrat împreună ca protagoniști în telenovela “Salud, dinero y amor”, acolo unde s-au îndrăgostit. Cei doi s-au întâlnit timp de doi ani și în 1999 s-au căsătorit civil, iar patru luni mai târziu s-au căsătorit în biserică.

În data de 3 august 2000, au venit pe lume gemenii Eduardo și Roberto, iar după cinci ani de căsnicie, în 2004, cei doi și-au anunțat separarea. Șase luni mai târziu au divorțat.

În timp ce lucra pentru telenovela “La viuda de blanco”, Itati Cantoral a început o relație cu producătorul Carlos Alberto Cruz și cei doi și-au legalizat relația într-o ceremonie privată avută în 2008. Pe 9 octombrie 2008 s-a născut fiica lor, Maria Itati. În 2017, Itati Cantoral și Carlos Alberto Cruz și-au anunțat divorțul.

Ca răspuns pentru toată activitatea sa, Itati Cantoral a primit nenumărate premii de-a lungul timpului. În 1996 a primit premiul pentru Cel mai bun personaj negativ feminin în Maria la del Barrio, iar în 2010 premiul pentru Cea mai bună actriță într-o serie pentru Silvia Pinal, Frente a ti.

În articolul

Itati Cantoral, început de an cu un nou look. Cum arată celebra actriță cu părul vopsit natural și breton

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x