Itatí Cantoral, într-o relație cu Sergio Bonilla? Ce spune actrița despre zvonurile apărute în online

Publicat pe 12.01.2022 la 20:02 Actualizat pe 12.01.2022 la 20:27

Itatí Cantoral a fost văzută cinând cu actorul Sergio Bonilla și zvonurile unei noi relații au apărut imediat. Ce spune vedeta.

Itati Cantoral poartă o rochie albă cu decolteu

Itati Cantoral pe covorul roșu. 18 oct. 2016

Profimedia Images

Itatí Cantoral și Sergio Bonilla au văzut văzuți împreună în Mexic la un restaurant. Cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat, iar acum actrița vorbește despre relația pe care o are cu colegul ei. Împreună cu Sergio Bonilla, Itatí Cantoral joacă în piesa de teatru “Sola en la oscuridad”.

Cei doi au fost imediat întrebați dacă formează un cuplu, iar Itatí Cantoral nu a întârziat să spună adevărul.

Itatí Cantoral, într-o relație cu Sergio Bonilla

Itatí Cantoral și actorul Sergio Bonilla au fost văzuți la o presupusă cină romantică în Mexic. Cei doi au fost văzuți îmbrățișați, distrându-se și sărutându-se. Actrița care a interpretat-o pe Soraya Montenegro în telenovela “Maria la del barrio” a răspuns imediat la întrebările jurnaliștilor, însă nu a confirmat dacă este într-o relație amoroasă la momentul actual.

Cu toate acestea, Itatí Cantoral a declarat că îl respectă și îl admiră pe colegul ei de platou. “Nu, nu ne-am sărutat, nu a existat încă un sărut.”, a declarat vedeta conform univision.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă a răspuns negativ în ceea ce privește sărutul pe care jurnaliștii se presupune că l-au văzut, Itatí Cantoral a menționat că își dorește o viață privată și atunci când va dori, va vorbi despre un nou bărbat în viața ei. “Eu sunt o mamă cu trei copii și nu-mi place să vorbesc despre viața personală. Ceea ce spun și afirm cu certitudine este că îl admir pe Sergio și familia lui. E un coleg minunat și bineînțeles că este foarte frumos. Clar că există o admirație pentru el și pentru părinții lui.”, a mai spus vedeta.

Sergio Bonilla a fost adordat și el de către presă și a clarificat situația actuală : “Poze făcând ce? Nu știu nimic despre aceste poze, avem o prietenie frumoasă, ne înțelegem bine și atât.”, a declara actorul.

Itatí Cantoral, despre noua relație amoroasă

Deși Sergio Bonilla a mărturisit că nu este într-o relație, nu a confirmat iubirea pe care o simte față de Itatí Cantoral.

În articolul

Itatí Cantoral, într-o relație cu Sergio Bonilla? Ce spune actrița despre zvonurile apărute în online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x