Itati Cantoral pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi. Fiul cel mare al actriței a reușit să atragă toate privirile

Publicat pe 29.11.2021 la 19:06 Actualizat pe 29.11.2021 la 19:40

Cunoscuta actriță Itati Cantoral a decis să participe la un eveniment important alături de doi dintre cei trei copii ai săi, Maria Itati și Jose Eduardo. Fiul cel mare a fost cel care a reușit să atragă privirile tuturor.

Itati Cantoral este îmbrăcată la costum și are părul scurt

Itati Cantoral alături de doi dintre copiii ei pe covorul roșu

Profimedia Images

Itati Cantoral s-a aflat din nou pe covorul roșu în cadrul decernării Premiilor Metropolitane de Teatru, însă de data aceasta nu a mai fost ea cea care a furat toate privirile. Deși actrița a purtat o rochie roșie care i-a lăsat la vedere formele de invidiat, până la urmă fiul cel mare a fost cel care a reușit să atragă toate privirile.

În 2001, actrița cunoscută cel mai bine pentru rolul din “Maria la del Barrio”, a devenit mămică de gemeni, în urma căsniciei cu Eduardo Santamarina. Cei doi s-au despărțit în 2004.

Itati Cantoral pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi

Din 2008 până în 2018, Itati Cantoral a fost căsătorită cu producătorul Carlos Cruz, alături de care a reușit să o aducă pe lume pe Maria Itati, născut pe 9 octombrie 2008.

Fiica actriței locuiește încă cu mama ei, împreună cu cei trei câini ai lor, Pluto, Nube și Titi. Jose Eduardo studiază actoria la New York, iar Roberto este jucător de fotbal în Mexic. Ori de câte ori are ocazia, actrița împărtășește imagini și filmulețe alături de copiii ei de care este foarte mândră.

Recent, a avut loc un eveniment important în industria filmului, și anume “Premios Metropolitanos De Teatro”, acolo unde și Itati Cantoral a fost prezentă. Vedeta nu a participat singură, ci alături de fiul cel mare și fiica sa, care au reușit să atragă toate privirile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda faptului că Itati Cantoral a îmbrăcat o rochie care i-a lăsat la vedere formele de invidiat, tinerii au făcut furori printre invitați. Pe contul personal de Instagra, Itati Cantoral a postat câteva fotografii cu mențiunea că “sunt cele mai emoționante premii din țară.”

Cu această ocazie, artista a strălucit într-o rochie cu crăpătură pe picior și fără bretele, care i-a lăsat bustul generos la vedere. Maria Itati, fiica de 13 ani a actriței a purtat cizme negre, în timp ce fiul de 20 de ani al lui Itati Cantoral a optat pentru o ținută all black.

Itati Cantoral, alături de copii cu orice ocazie

Presa a menționat că cei trei au strălucit pe covorul roșu și au lăudat-o pe Itati Cantoral pentru grija pe care le-o poartă copiilor ei.

Se pare că cei mai mulți dintre fani au căzut de acord că fiul cel mare al actriței se potrivește deja în telenovele de succes și ar putea foarte bine să aibă roluri de protagonist în ciuda vârstei. Itati Cantoral a primit peste 44 de mii de aprecieri, dar și peste 300 de comentarii.

“Ce picioare”, “Frumoși”, “Totul atât de natural, atât de simplu și totuși elegant”, “Atât de tandră și atât de distractivă”, “Sunteți perfecți”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Itati Cantoral are peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram și o întreagă istorie a telenovelelor în spate. Chiar dacă a trecut prin perioade dificile pe plan personal, a dovedit întodeauna că este o femeie curajoasă, căreia nu îi e frică de nimic.

În articolul

Itati Cantoral pe covorul roșu alături de doi dintre copiii săi. Fiul cel mare al actriței a reușit să atragă toate privirile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x