Itatí Cantoral, probleme cu fiica adolescentă. Ce a declarat celebra actriță despre María Itatí

Publicat pe 02.03.2022 la 12:50 Actualizat pe 02.03.2022 la 13:29

Itatí Cantoral are probleme cu fiica adolescentă. Cu toate că își iubește copiii, actrița recunoaște că uneori “rolul” de mamă este extrem de dificil. Ce a declarat vedeta despre María Itatí.

Itatí Cantoral, pe covorul roșu poartă o rochie albă cu buline negre

Itatí Cantoral în cadrul Padres Contra El Cancer Gala. 29 sept. 2012

Profimedia Images

Itatí Cantoral are probleme cu fiica adolescentă. Cu toate că își iubește copiii, actrița recunoaște că uneori este dificil rolul de mamă pe care îl joacă în fiecare zi. De asemenea, actrița a vorbit și despre cele mai recente evenimente din viața sa.

De ceva vreme, Itatí Cantoral a dezvăluit că unul din gemeni este îndrăgostit și are o iubită. Ce spune aceasta despre cele mai noi evenimente din viața sa.

Itatí Cantoral, probleme cu fiica adolescentă

Pe rețelele de socializare, Itatí Cantoral le arată fanilor fotografii și filmulețe în care apare zâmbind alături de cei trei copii, José Eduardo și Roberto Miguel (21 ani) și María Itatí (13 ani). Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că de ceva vreme are probleme cu fiica adolescentă și nu reușește să găsească o cale de mijloc pentru a-și rezolva problemele.

În cea mai nouă producție din care Itatí Cantoral face partea, această interpretează un rol negativ. Telenovela Quiéreme como soy’ spune povestea unui personaj negativ care nu reușește să aibă o relație prea bună cu copiii săi. Astfel, actrița a fost pusă în postura de a-și reconstitui imaginea de mămică a trei copiii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, atunci când Roberto Miguel i-a dezvăluit vedetei că este îndrăgostit, aceasta s-a aflat pentru o perioadă scurtă de timp pe un teren total necunoscut. De asemenea, a menționat că și-a dat seama de fericirea fiului său și a fost de acord cu relația acestuia. Cât despre María Itatí, fiica adolescentă, Itatí Cantoral a dezvăluit că se află într-o etapă dificilă a vieții.

Tânăra de 13 ani este în căutarea propriei identități și spune că momentan se declară feministă convinsă. María Itatí este fructul iubirii dintre Itatí Cantoral și Carlos Alberto Cruz. Cei doi au fost căsătoriți din 2008 până în 2017. Actrița recunoaște că își sprijină fiica în demersurile sale spre apărarea femeilor de pretutindeni.

Itatí Cantoral, povești de viață alături de cei trei copii

Antagonista din “María la del barrio” a dezvăluit ce sfat i-a oferit fiicei sale în legătură cu drumul pe care și l-a ales în viață: “Dacă ești feministă, prima persoană cu care trebuie să ai o relație frumoasă este chiar mama ta.”, conform Univision.com.

María Itatí are 13 ani, însă a debutat deja ca și cântăreață. Aceasta a fost învățată de mică despre drepturile egalităților dintre femei și bărbați. De asemenea, Itatí Cantoral și-a învățat fiica să caute întotdeauna adevărul, indiferent de context.

“Eu mereu am fost educată în spirit feminist, mama a fost feministă, tata a ținut întotdeauna partea femeilor. De la 18 ani mi se spunea că am un caracter aparte.”, a declarat vedeta, conform aceleiași publicații. În ceea ce privește sfaturile pe care i le oferă fiicei sale, Itatí Cantoral o sfătuiește să caute întotdeauna dreptatea și sinceritatea.

Actrița este de părere că María Itatí trebuie să învețe să refuze cererile oamenilor din jur, atunci când știe că nu corespund convingerilor sale. Itatí Cantoral se simte depășită uneori de situație, însă a declarat că ia fiecare etapă natural, asta pentru a nu-și speria fiica.

În articolul

Itatí Cantoral, probleme cu fiica adolescentă. Ce a declarat celebra actriță despre María Itatí

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x