Itati Cantoral răspunde criticilor legate de greutatea sa. Care este starea de sănătate a vedetei în prezent

Publicat pe 16.01.2024 la 19:56 Actualizat pe 16.01.2024 la 20:19

Vedeta a vorbit despre starea sa actuală de sănătate și criticile care îi sunt aduse legate de dietele pe care le ține pentru a avea un trup de invidiat. Despre ce este vorba.

actrița poartă o rochie roz

Itati Cantoral răspunde criticilor legate de greutatea sa

Profimedia Images

Itati Cantoral este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele la momentul actual. A jucat rolul de antagonistă în telenovela Maria la del Barrio și astfel a devenit cunoscută în lumea întreagă. A fost căsătorită cu Eduardo Santamarina și în prezent apare în fața fanilor cu o imagine complet schimbată.

Itati Cantoral răspunde criticilor legate de greutatea sa

Îndrăgita actriță Itati Cantoral a apărut în public cu un fizic de invidiat. Cu toate acestea, cei mai mulți spun că a slăbit prea mult, fiind posibil să aibă probleme de anorexie și bulimie. De asemenea, internauții susțin că ar fi bolnavă. În prezent filmează cea de-a 9-a parte a producției El senor de los cielos. A avut o întâlnire recentă cu presa una a vorbit despre întreaga situație și a lămurit care este de fapt situația sa actuală pe plan personal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt foarte sănătoasă, mulțumesc lui Dumnezeu.”, a comentat protagonista celor mai îndrăgite telenovele din Mexic. I-a asigurat pe toți că are aceeași mărime în talie pe care o avea și în 2019, atunci când a jucat rolul de protagonistă în seria biografică despre Silvia Pinal. Aceasta a jucat chiar rolul marii vedete.

“Real încercau să-mi facă talia cât mai mică, așa cum o avea doamna Silvia Pinal, o talie de viespe.”, a spus vedeta în fața fanilor. A menționat că în cadrul filmărilor rochiilor erau potrivite doar pentru ea și pentru Michelle Salas.

“Mereu am fost o femeie care s-a îngrijit și am avut grijă să nu mă îngraș prea tare.”, a spus. S-a născut pe 13 mai 1975 în Mexic și a fost căsătorită cu Carlos Alberto Cruz între 2008 și 2017. A fost căsătorită și cu Eduardo Santamarina între 2000 și 2004. Are trei copii, gemenii din căsnicia cu marele actor din Rubi și o fată din cea de-a doua căsătorie.

Itati Cantoral a călătorit alături de copii

Este cunoscută pentru atenția pe care le-o oferă copiilor său. Gemenii pe care îi are din căsnicia cu Eduardo Santamarina continuă să crească și să semene tot mai mult cu tatăl lor. Vedeta din Maria la del Barrio călătorește cu aceștia și fiica sa ori de câte ori are ocazia.

După o vacanță alături de tatăl lor, Jose Eduardo și Robero Miguel și-au refăcut bagajele pentru a călători cu mama lor celebră. Aceștia mai au trei frați, Romina și Sebastian Poza, dar și Maria Itati. Chiar dacă nu au dezvăluit locația în care se află, atât Itati Cantoral cât și copiii au publicat imagini emoționante în mediul online. Gemenii au utilizat conturile de socializare pentru a-și nota prima călătorie din 2024. Eduardo, fiul actriței Itati Cantoral, a fost cel care a ținut să-și schimbe numele într-unul de scena. Acesta este acum Eduardo Zuchhi de Cantoral. Jose Cantoral, fratele actriței, a fost cel care a împărtășit de asemenea o imagine cu vedeta în mediul online.

“Vă urmă ce-i mai bun alături de sora mea adorată. Să aveți un început de an fantastic.”, a scris acesta. Cântărețul a sărbătorit Crăciunul alături de sora sa celebră.

În articolul

Itati Cantoral răspunde criticilor legate de greutatea sa. Care este starea de sănătate a vedetei în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x