Itati Cantoral și-a decorat casa pentru sărbătorile de iarnă. Imagini din interiorul locuinței de poveste. Un brad uriaș strălucește în mijlocul casei

Publicat pe 07.12.2023 la 18:39 Actualizat pe 07.12.2023 la 18:58

Itati Cantoral este pregătită pentrusărbătorile de iarnă! Actrița și-a deschis ușile casei și a dezvăluit fanilor cum și-a transformat locuința într-un paradis de Crăciun.

Itati Cantoral - Soraya, din telenovela "Sărmana Maria"

Profimediaimages.ro

Itati Cantoral este o actriță mexicană renumită, cunoscută pentru talentul ei extraordinar și prezența sa captivantă pe ecran. S-a născut pe 13 mai 1975, în Ciudad de México, și a moștenit pasiunea pentru actorie de la părinții ei, care erau actori de succes în Mexic.

De-a lungul carierei sale impresionante, Itati a jucat în numeroase telenovele și producții de televiziune, câștigând inimile publicului din întreaga lume. În timp, ea a câștigat admirația a milioane de oameni care s-au arătat fascinați de stilul său de viață.

Cum arată locuința actriței Itati Cantoral împodobită de Crăciun

Imaginile publicate pe rețelele de socializare dezvăluie un decor plin de magie și strălucire, care a captat internauții. Mai mult decât atât, fanii au avut ocazia să descopere cât de mare și frumoasă este locuința actriței.

Ceea ce a atras atenția la decorul său de Crăciun este bradul imens, care strălucește în mijlocul casei sale, dar și brații din exterior. Decorat cu grijă cu sute de lumini sclipitoare și ornamente sclipitoare, bradul completează întregul decor din locuința lui Itati Cantoral.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mulți încă îi spun Soraya, alții o văd doar ca pe femeia irezistibilă Itati Cantoral, care și-a păstrat feminitatea și trupul impecabil de-a lungul anilor. Cert este că a fost splendidă de la prima sa apariție pe micile ecrane, până în prezent.

Timpul a trecut și și-a pus amprenta pe chipul său, dar cu toate acestea încă a rămas la fel de strălucitoare și plină de viață. Privirea sa este neschimbată și încă mai trezește fiori.

În articolul

Itati Cantoral și-a decorat casa pentru sărbătorile de iarnă. Imagini din interiorul locuinței de poveste. Un brad uriaș strălucește în mijlocul casei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x