Itatí Cantoral și-a sărbătorit fiica. María Itatí a împlinit 15 ani și a avut parte de o zi specială

Publicat pe 03.10.2023 la 10:06 Actualizat pe 03.10.2023 la 10:39

Cu toate că fiica vedetei nu și-a dorit o petrecere tradițională pentru vârsta de 15 ani, Itatí Cantoral a menționat că o va organiza chiar dacă María Itatí nu vrea.

Itatí Cantoral poartă o rochie neagră fără mâneci

Itatí Cantoral în cadrul premierei musicalului Vaselina. Mexic, 19 iulie 2023

Profimedia Images

Itatí Cantoral a început deja pregătirile pentru ziua de naștere fiicei María Itatí și cu câteva zile înainte de a împlinit 15 ani, actrița a împărtășit câteva imagini spectaculoase din cadrul călătoriei pe care au realizat-o împreună.

Itatí Cantoral și-a sărbătorit fiica

Protagonista telenovelei Hasta que el dinero nos separe, a publicat pe pagina personală de Instagram o serie de imagini. S-a lăsat văzută alături de frații săi, nepoții și doi dintre opii. Au petrecut într-un parc de distracții din Orlando, Florida. În imagini, se poate observa timpul pe care aceștia l-au petrecut împreună și cât de fericită este în prezenta actrița în vârstă de 48 de ani. Singurul absent a fost Eduardo Zucchi, unul dintre gemenii lui Eduardo Santamarina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alături de câteva emoji în formă de inimă, aplauze și figuri zâmbitoare, Itatí Cantoral i-a dedicat fiicei sale mesaje, însă nu l-a uitat nici pe fiul care le-a fost alături în călătoria de familie.

“Lumea mea într-un avatar personal. Lumea cu copiii mei, cea mai frumoasă dintre lumi. Cei 15 ani ai fiicei María Itatí. La mulți ani femeii care mă inspiră în fiecare zi să fiu mai bună. Trăiască familia.”, a scris aceasta în mediul online. Prietenii virtuali ai vedetei s-au bucurat să vadă că actrița i-a respectat dorința tinerei și nu a organizat o petrecere de 15 ani. Printre faimoșii care au apreciat ideea s-au numărat Thalía, Andrea Noli, Ludwika Paleta, Marjorie de Sousa și Karyme Lozano.

Citește și: Itati Cantoral a îmbărcat rochia de mireasă, însă apariția nu este tocmai ceea ce pare! Imaginile care au agitat fanii

Itatí Cantoral și-ar fi dorit să-și serbeze fiica în cadrul unei petreceri tradiționale de 15 ani. Chiar dacă aceasta i-a respectat dorința, încă nu se știe dacă vedeta va organiza totuși ceva spectaculos pentru adolescentă. În luna mai a anului trecut, antagonista din Maria la del Barrio a menționat că că în ciuda faptului că fiica sa nu dorește o astfel de petrecere, o va realiza și va invita presa.

“Eu o s-o fac și o să aduc și presa, chiar dacă nu vrea. Este una fiică pe care o am și punct. O să danseze gemenii...Ea nu vrea, dar eu da. Nu vrea la 15 ani, dar va dansa cu Eduardo și Roberto, deja i-am zis și cu tatăl său Carlos Cruz și punct.”, a precizat printre râsete. De asemenea, a punctat că ar dori o rochie enormă pentru fiica sa.

“Cu o astfel de rochie o s-o conving.”, a spus.

Itatí Cantoral, voce într-un film animat “Patrula Cățelușilor”

Antagonista din Maria la del Barrio a devenit “marele personaj negativ” în “PAW Patrol: La súper película”, Victoria Vance “Vee”. Itatí Cantoral are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde a publicat până în prezent peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt alături de familie.

Citește și: Itati Cantoral demonstrează că vârsta este doar un număr. Cum s-a afișat celebra actriță la 25 de ani de la premiera Sărmana Maria

Născută pe 13 mai 1975, a fost căsătorită cu Eduardo Santamarina între 2000 și 2004, dar și cu Carlos Alberto Cruz între 2008 și 2017. Cel mai cunoscut rol al său din lumea telenovelelor este cel de antagonistă din Maria la del barrio. Are doi băieți gemeni și o fată.

În articolul

Itatí Cantoral și-a sărbătorit fiica. María Itatí a împlinit 15 ani și a avut parte de o zi specială

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x