Itatí Cantoral și-a surprins fanii cu noua schimbare de look. Cum arată actrița cu părul roșcat

Publicat pe 29.05.2023 la 12:52 Actualizat pe 29.05.2023 la 13:38

Itatí Cantoral are în prezent părul roșcat și fanii spun că seamănă cu Shakira în videoclipul “Ojos asi”. Antagonista din telenovele a urcat prima fotografie cu schimbarea de look în mediul online.

Itatí Cantoral poartă o rochie verde cu mâneci lungi

Itatí Cantoral și-a surprins fanii cu noua schimbare de look

Getty Images

A trecut multă vreme de când faimoasa Itatí Cantoral și-a schimbat look-ul. Recent, aceasta a decis să lase în urmă blondul care a consacrat-o și să se vopsească în tonuri mai îndrăznețe. A fost comparată cu celebra Shakira.

Itatí Cantoral și-a surprins fanii cu noua schimbare de look

La finalul lunii mai, antagonista din telenovela “Maria la del barrio” și-a folosit contul personal de Instagram pentru a le arăta fanilor noul său look. Precum s-a văzut în imaginea publicată, este vorba despre un roșcat cu tonalități castanii. Cu toate acestea, lungimea părului pare a fi acceași. Pe 26 mai, Itatí Cantoral a urcat în feed un selfie. Imaginea a primit peste 100 de comentarii și mii de aprecieri, însă nu este de mirare având în vedere faptul că are peste 2 milioane de fani pe pagina personală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Acum se vede cu adevărat frumusețea ta”, “În fiecare zi mai bine”, “Toate versiunile îți vin bine”, “Îmi place părul tău, arăți incredibil”, au fost câteva dintre comentariile internauților. Vedeta a purtat un outfit de culoare neagră, dar și ochelari de soare. Se poate observa faptul că a optat pentru unghii de culoare galbenă.

Alți internauți au comparat-o pe Itatí Cantoral cu Shakira sau Michelle Pfeiffer. De exemplu, aceștia i-au scris “mai frumoasă ca Shakira”, reamintind faptul că vedeta din Columbia are acum un ton asemănător. Sau “arăți ca Michelle Pfeiffer”, care în 2020 s-a vopsit roșcat. La doar o zi distanță de la publicarea noului look, vedeta a dezvăluit care a fost procesul prin care a trecut pentru a-și schimba culoarea părului. De asemenea, stilistul care s-a ocupat de aranjarea coafurii sale a distribuit un videoclip pe TikTok. S-a arătat astfel că motivul din spatele schimbării este un nou personaj. Itatí Cantoral și-a schimbat coafura de mai multe ori de-a lungul carierei tale.

Schimbările prin care a trecut Itatí Cantoral de-a lungul timpului

Vedeta din “Dos mujeres, un camino” nu a evitat să-și schimbe imaginea de mai multe ori în decursul anilor de carieră. Părul său natural este un castaniu închis, însă a optat în repetate rânduri pentru blond, negru obscur sau roșcat. De altfel, nici bretonul nu a fost lăsat deoparte. A folosit și extensii, dar și părul foarte scurt.

Faimoasele țin să experimenteze atât în materie de ținute, cât și în materie de coafuri. Au fost câteva dintre acestea care au reușit să uimească în repetate rânduri cu părul lor. Shakira este recunoscută pentru faptul că are o culoare închisă a părului. Cu toate acestea, a ținut să-și vopsească podoaba capilară în câteva rânduri. Fanaticii știu că în 2002, columbiana a optat pentru un păr roșcat și aparent i-a plăcut atât de mult schimbarea că în 2021 a revenit la acea idee.

Una dintre vedetele care au reușit să-și surprindă fanii de fiecare dată este Gigi Hadid. Printre schimbări se numără cea din 2021, atunci când a optat pentru părul roșcat. Dulce Maria nu va putea fi niciodată uitat cu părul său roșcat pe care l-a purtat multă vreme atât în telenovela Rebelde cât și pe scenă.

În articolul

Itatí Cantoral și-a surprins fanii cu noua schimbare de look. Cum arată actrița cu părul roșcat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x