Itatí Cantoral surprinde cu un body culoarea pielii. Vedeta s-a fotografiat cu ocazia filmării unei noi pelicule

Publicat pe 06.07.2023 la 15:15 Actualizat pe 06.07.2023 la 17:09

Itatí Cantoral și-a luat comunitatea de fani prin surprindere. Vedeta s-a fotografiat în spatele scenei, cu ocazia filmării unei noi pelicule.

Itatí Cantoral poartă o cămașă albă cu mâneci lungi și părul scurt, bob

Itatí Cantoral surprinde cu un body culoarea pielii

Profimedia Images

Itatí Cantoral lucrează în prezent la o peliculă biografică despre viața artistei Lupe Vélez. Aceasta a publicat câteva imagini în mediul online și i-a uimit pe fani care au văzut-o într-un body culoarea pielii, într-o formă de invidiat.

Itatí Cantoral surprinde cu un body culoarea pielii

Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Mexic și a demonstrat de-a lungul timpului că poate intra în pielea oricărui personaj. La cei 48 de ani ai săi a îmbrăcat un body culoarea pielii și a publicat o fotografie provocatoare în mediul online. Urmează să fie văzută într-un film biografic despre viața vedetei Lupe Vélez. De-a lungul filmărilor, a ținut să le arate fanilor diferite ipostaze de pe platourile de filmare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu un look stil anii 20, 30, am putut-o vedea pe antagonista din Maria la del barrio cu părul scurt, negru și purtând haine de epocă. Fustele midi și bluze înflorate, toate s-au aflat în garderoba sa. Pentru cei care nu cunoscut istoria acesteia, Lupe Vélez a fost o actriță, dansatoare și vedetă mexicană dintr-o epocă îndrăgită a cinematografiei. A triumfat la Hollywood, interpretând o femeie latină temperamentală, explozivă și plină de tact.

Itatí Cantoral a ținut să le arate tuturor că interpretarea sa este impecabilă, așa că a publicat o fotografie pe care în mod normal nu ar fi lăsat-o să zboare pe internet. De la culoarea pielii până la un ton jucăuș, aceasta nu a uitat de detaliile naturale. Actrița a fost criticată în luna februarie pentru faptul că a publicat câteva imagini mai îndrăznețe, însă de data aceasta nu a ezitat să opteze pentru același stil cu un scop nobil. Cele mai multe dintre instantanee vin să arate o altă epocă.

Cu capul sprijinit, dat într-o parte sau cu brațele la spate, așa apare Itatí Cantoral pe contul său personal de Instagram. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali și peste 2 mii de imagini publicate deja.

Thalía și Itatí Cantoral s-au reîntâlnit după 30 de ani de la filmările Maria la del barrio

După ce telenovela Maria la del Barrio a făcut furori odată cu lansarea, Thalía și Itatí Cantoral s-au reîntâlnit după 30 de ani. Nu mai este niciun secret faptul că cele două au jucat rolurile de antagonistă și protagonistă. Chiar dacă multe dintre comentariile fanilor au fost într-un sens pozitiv, au fost și persoane care i-au recomandat să nu se mai lase surprinsă astfel.

În articolul

Itatí Cantoral surprinde cu un body culoarea pielii. Vedeta s-a fotografiat cu ocazia filmării unei noi pelicule

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x