Itatí Cantoral vorbește despre problemele de sănătate ce au făcut-o să ajungă la spital. Despre ce este vorba

Publicat pe 06.09.2022 la 15:21 Actualizat pe 06.09.2022 la 15:43

Itatí Cantoral vorbește despre problemele de sănătate ce au făcut-o să ajungă la spital. Despre ce este vorba și în ce stare se găsește acum actrița.

Itatí Cantoral poartă o rochie cu buline și își ține mâinile în șolduri

Itatí Cantoral în cadrul Padres Contra El Cancer Gala. 29 sept. 2012

Getty Images

Itatí Cantoral nu se află în cea mai bună formă a sa în ceea ce privește starea de sănătate și recent a ținut să vorbească despre acest aspect al vieții sale pentru a-și ține fanii la curent. După o lungă carieră în lumea telenovelelor, actrița s-a dedicate și pieselor de teatru ce i-au ocupat mare parte din timp.

Itatí Cantoral vorbește despre problemele de sănătate ce au făcut-o să ajungă la spital

Deși își continuă cariera artistică într-un ritm alert, Itatí Cantoral a făcut recent mai multe dezvăluiri în ceea ce privește starea sa de sănătate. Se pare că actrița a fost nevoită să ajungă la spital din cauza unor afecțiuni care nu îi dădeau pace. Este vorba despre o entorsă pe care a căpătat-o în timpul repetițiilor pentru opera “Sola en la oscuridad”. Într-o întâlnire cu jurnaliștii, vedeta ce i-a dat viață personajului “Soraya Montenegro” a subliniat faptul că nu a oferit importanță loviturii și lucrurile s-au agravat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“M-am gândit că nu este o leziune importantă, am plecat în Mexic, mi-am făcut treburile, nu mă durea.”, a declarat vedeta, potrivit Tvnotas.com.mx. Itatí Cantoral a ajuns la spital după ce a încercat să practice mai multe exerciții fizice care i-au înrăutățit durerea ce o simțea deja la picior.

“Îmi place să fac spor. M-am dus să alerg și după 40 de minute am făcut exerciții. Am terminat și al doilea set și deja piciorul îmi era foarte umflat și m-am gândit că asta nu este bine deloc pentru că deja simțeam durere de 10 zile.”, a subliniat vedeta. Aceasta spune că doctorii i-au dat diagnosticul de ruptură de ligament.

“Mi-au spus că trebuia să am grijă de la început. Că nu trebuie să fac efort și mi-au dat cârje care am crezut că sunt ușor de folosit, dar nu au fost.”, a continuat actrița. În afara faptului că nu va mai putea continua repetițiile pentru piesa de teatru, vedeta a fost pe punctul de pierde evenimentul dedicat în onoarea actriței Silvia Pinal. Cu toate acestea, a reușit să fie prezentă alături de alți mari artiști. A purtat o rochie albă, lungă, ce i-a lăsat la vedere abdomenul, dar și decolteul.

Itatí Cantoral este o vedetă activă în mediul online

Cu peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Itatí Cantoral se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Mexic la ora actuală. Are la activ peste 2 mii de fotografii și filmulețe postate în mediul online, acolo unde își arată de cele mai multe ori atât proiectele profesionale cât și cele personale.

Născută pe 13 mai 1975, a jucat de-a lungul timpului în nenumărate telefonele și filme de succes și este mama a trei copii pe care i-a avut din căsnicia cu Eduardo Santamarina. Cei doi au format un cuplu între 1999 și 2004, însă relația de iubire a luat-o pe un alt drum. Deși are doar 1.60 cm înălțime, a fost întotdeauna considerată o femeie frumoasă, cu mult bun gust în materie de vestimentații.

În articolul

Itatí Cantoral vorbește despre problemele de sănătate ce au făcut-o să ajungă la spital. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x