Jacky Bracamontes răspunde acuzațiilor aduse în mediul online de Elizabeth Gutiérrez. Cum a reacționat vedeta

Publicat pe 25.02.2022 la 14:15 Actualizat pe 25.02.2022 la 14:40

Jacky Bracamontes răspunde acuzațiilor aduse în mediul online de către Elizabeth Gutiérrez, fosta parteneră a lui William Levy. Cum s-a apărat vedeta și ce declarații a făcut.

Jaqueline Bracamontes pe scenă, poartă o rochie cu paiete. Actrița zâmbește și ține microfonul în mâna dreaptă

Jacky Bracamontes pe scena Latin American Music Awards în 2019

Getty Images

Jacky Bracamontes răspunde acuzațiilor aduse în mediul online de către Elizabeth Gutiérrez, fosta parteneră a lui William Levy. După ce cuplul a decis să meargă pe drumuri diferite ale vieții, mai multe speculații legate de infidelitatea actorului au apărut pe rețelele de socializare.

Actrița a fost interogată de către jurnaliști și a oferit un răspuns care i-a uimit pe cei mai mulți dintre fani. Ce a declarat Jacky Bracamontes.

Jacky Bracamontes răspunde acuzațiilor aduse în mediul online de Elizabeth Gutiérrez

Jacky Bracamontes a rupt tăcerea în legătură cu acuzații aduse în mediul online de către Elizabeth Gutiérrez, fosta parteneră a lui William Levy. După decizia cuplului de a se despărți, mai multe zvonuri legate de infidelitatea actorului au apărut pe rețelele socializare.

Ulterior, Elizabeth Gutiérrez i-a adus acuzații lui Jacky Bracamontes chiar în mediul online, iar de acolo până la o ceartă în toată regula a fost doar un pas. În cartea sa 'La pasarela de mi vida: ¡Para atrás, ni para tomar vuelo!”, Bracamontes a mărturisit că în timpul filmărilor pentru telenovela “Sortilegio” a avut o scurtă relație cu William Levy.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, flirtul a luat sfârșit atunci când actrița a avut că bărbatul urma să devină tătic pentru a doua oară. Elizabeth Gutiérrez i-a adus acuzații colegei sale de platou, spunând că aceasta știa de relația lui William Levy, însă a continuat să aibă relații intime cu acesta. Acum, Jacky Bracamontes a vorbit pentru prima oară despre aceste acuzații și a lămurit întreaga problemă.

“Tot ce-am avut de spus se află în acea carte, vă spun asta pentru ca apoi să nu-mi puneți vorbe în gură care de fapt nu sunt ale mele.”, a declarat Jack Bracamontes, conform Tvnotas.com.mx. Aceasta a completat ulterior:

„Dacă este cineva care pretinde că eu vorbesc de rău femeile, vă spun că acest lucru nu se va întâmpla niciodată.”

Jacky Bracamontes, de-a lungul timpului

Jacky Bracamontes s-a născut în Guadalajara și este fiica fostului antrenor de fotbal, Jesús Bracamontes. De-a lungul timpului, vedeta a câștigat mai multe titluri de frumusețe, printre care și “Nuestra Belleza Mundo”. Cu ajutorul fostei Miss Univers Lupita Jones, faimoasa vedetă Jacky Bracamontes a reușit să intre în lumea concursurilor de frumusețe și să aibă o șansă reală la câștigarea titlului.

Jaqueline Bracamontes a fost pe rând model, actriță și deținătoare a unor premii importante în cadrul concursurilor de frumusețe din țara natală. A câștigat “Nuestra Belleza Jalisco 2000”, “Nuestra Belleza México 2000” și a reușit să-și reprezinte țara la “Miss Universe 2001”. Actrița mai are trei frați, dar este cea mai mare dintre ei.

După ce a terminat liceul, Bracamontes s-a mutat în Franța, special pentru a studia această limbă străină. Ulterior s-a întors în Mexic pentru a studia comunicare în cadrul Instituto Tecnológico de Estudios Superiores de Occidente. În timpul facultății a devenit model și de atunci a reușit să câștige nenumărate premii în domeniu. Vorbește fluent spaniola, engleza și franceza.

Și-a început cariera prezentând diverse emisiuni concurs și astfel și-a creat un drum spre platourile de filmare ale telenovelelor. A jucat în telenovela „Alegrijes y Rebujos” în 2003, iar apoi în “Rubi”, alături de Barbara Mori și Sebastian Rulli.

În articolul

Jacky Bracamontes răspunde acuzațiilor aduse în mediul online de Elizabeth Gutiérrez. Cum a reacționat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x