Jacky Bracamontes și Elizabeth Gutiérrez au pornit un “război” în mediul online. Care este mărul discordiei dintre cele două vedete

Publicat pe 08.02.2022 la 10:17 Actualizat pe 08.02.2022 la 10:59

După ce William Levy și-a anunțat despărțirea de Elizabeth Gutiérrez, frumoasa vedetă a pornit un “război” în mediul online împotriva actriței Jacky Bracamontes. Care este mărul discordiei dintre cele două vedete.

Jacky Bracamontes se uită în depărtare. Are părul desprins și poartă cercei și o rochie cu imprimeu. Elizabeth Gutiérrez este la un eveniment monden, poartă o rochie de seară cu decolteu și ține mâinile în șold

Jacky Bracamontes și Elizabeth Gutiérrez au pornit un “război” în mediul online

Profimedia Images

Într-un interviu recent, Elizabeth Gutiérrez a vorbit despre istoria de iubire pe care William Levy a avut-o cu actrița Jacky Bracamontes. Deși a trecut multă vreme de la această întâmplare, fosta parteneră a celebrului actor nu a uitat.

Ca răspuns la acuzațiile aduse, Jacy Bracamontes a reacționat în mediul online. Astfel, s-a pornit un “război” în toată regula între cele două vedete.

Jacky Bracamontes și Elizabeth Gutiérrez au pornit un “război” în mediul online

La începutul acestei luni, Elizabeth Gutiérrez a vorbit deschis despre povestea de iubire dintre William Levy și Jacky Bracamontes. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei “Sortilegio”, atunci când Levy și Gutiérrez formau deja un cuplu.

În cartea sa “La pasarela de mi vida”, publicată în 2017, Jacky Bracamontes aduce aminte despre William Levy, iar cea care este încă soția lui, a menționat fără menajamente aceste lucru. Se pare totuși că Bracamontes nu știa de relația pe care Levy o avea la momentul respectiv.

Ulterior, Jacky Bracamontes a acuzat-o pe Elizabeth Gutiérrez că a rămas însărcinată intenționat pentru a-l face pe William Levy să revină în acea relație. “Eu nu trebuie să mă leg de niciun bărbat. Eu am doar doi copii, iar acea persoană câți are? Probabil mai mult de doi. Atunci, întreab-o pe ea cine leagă pe cine.”, a declarat Elizabeth Gutiérrez, conform Univision.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elizabeth Gutiérrez a mărturisit că întotdeauna a avut o afinitate pentru Jacky Bracamontes, asta pentru că o credea o actriță de excepție și o femeie plină de curaj. Cu toate acestea, soția lui William Levy a dezvăluit că nu se aștepta la aceste lucruri din partea ea.

“Să spună că am rămas însărcinată intenționat, asta mi-a lăsat un gust amar. Dar nu se întâmplă nimic, îi doresc toată fericirea din lume.”, a menționat Gutiérrez. După declarațiile oferite de vedetă, Jacy Bracamontes a păstrat tăcerea.

Jacky Bracamontes, mesaje cu subînțeles la adresa faimoasei Elizabeth Gutiérrez

Ca răspuns la declarațiile făcute de Elizabeth Gutiérrez, actrița Jacky Bracamontes a postat câteva fotografii pe InstaStory și a lăsat mesaje indirecte: „Dumnezeu m-a premiat cu 5!”, “M-am născut ca să fiu mamă”.

De asemenea, Bracamontes a lăsat mărturie câteva interviuri mai vechi în care spunea “întotdeauna am visat să am patru copii”. Fanii au reacționat imediat și au observat răspunsurile indirecte pe care vedeta i le-a oferit soției lui William Levy.

Jacy Bracamontes este căsătorită încă din 2011 cu pilotul Martín Fuentes și are cinci copii: Jacqueline (8 años), Carolina (7), Renata (5) și gemenele Paula și Emilia (3). „Războiul” între cele două dive a pornit la scurt timp după ce William Levy și-a anunțat despărțirea oficială de Elizabeth Gutiérrez.

William Levy a postat un mesaj controversat la scurt timp după anunț: „încep un nou capitol în viața mea”. Actorul și Elizabeth Gutiérrez au împreună doi copii, Christopher (15 años) și Kailey (11).

Levy împlinește 40 de ani în luna august a lui 2022 și se apropie de două decenii de când și-a început cariera profesională, în lumea spectacolului. Este unul dintre cel mai iubiți actori din lume, cu roluri importante atât în telenovele, cât și în filme de succès.

În articolul

Jacky Bracamontes și Elizabeth Gutiérrez au pornit un “război” în mediul online. Care este mărul discordiei dintre cele două vedete

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x