Jacqueline Bracamontes a trecut prin momente emoționante. Fiica actriței a ajuns de urgență la spital

Publicat pe 29.10.2021 la 11:49 Actualizat pe 29.10.2021 la 12:20

Una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovela, Jaqueline Bracamontes a trecut prin momente emoționante. Fiica acesteia a ajuns de urgență la spital din cauza unui deget rupt.

Jaqueline Bracamontes poartă o rochie neagră, de gală și are părul prins în coc

Jaqueline Bracamontes în cadrul Billboard Latin Music Awards în 2020

Getty

Jacqueline Bracamontes este una dintre cele mai cunoscute mămici din showbiz, având cinci fetițe pe care le iubește enorm. Din cauza unor complicații, la prima naștere de gemeni, actrița și-a pierdut băiețelul.

Ulterior, vedeta a mai născut o serie de gemeni, iar familia i s-a întregit odată ce toate fetițele ei au ajuns să fie împreună.

Recent, actrița le-a povestit fanilor despre momentul emoționant prin care a trecut alături de fiica Renata, care a trebuit să fie dusă de urgență la spital. Doctorii i-au oferit primul ajutor, iar situația nu a degenerat.

Jacqueline Bracamontes a trecut prin momente emoționante

Renata, fiica actriței Jaqueline Bracamontes și a lui Martín Fuentes, și-a fracturat degetul și a trebuit să fie dusă de urgență la spital pentru a primi cele mai bune îngrijiri.

Este normal ca într-o casă cu copii mici, accidentele să fie la ordinea zilei și de cele mai multe ori, acestea sunt rezolvate rapid cu un bandaj și un pupic din partea mamei, însă în acest caz, una dintre fiicele actriței Jaqueline Bracamontes a fost nevoită să meargă de urgență la spital.

Renata se juca prin casă alături de surorile sale, moment în care și-a fracturat degetul și atunci au apărut complicații. Soțul actriței Jaqueline Bracamontes a oferit toate detaliile pe contul personal de Instagram, acolo unde fanii așteptau nerăbdători un mesaj din partea părinților copilei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Renny este cea mai curajoasă. Și-a tăiat și fracturat degetul într-o poartă, micuța mea. Sunt impresionat de curajul pe care îl are Renny.”, a fost mesajul transmis de Fuentes.

În ciuda faptului că cei doi părinți nu au oferit detalii legate de nefericitul eveniment, atât Jaqueline cât și Fuentes au fost foarte impresionați de curajul micuței Renata. Aceasta și-a rupt tendonul și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Fiica actriței Jaqueline Bracamontes a ajuns de urgență la spital

Jaqueline Bracamontes și soțul ei au menționat că Renata a fost foarte curajoasă pe tot parcursul intervenției medicilor, astfel că a putut să se întoarcă acasă câteva ore mai târziu.

Se pare că micuța a dezvoltat un apetit pentru practicarea sporturilor extrem, lucru pe care cu siguranță l-a învățat de la tatăl ei.

Jaqueline Bracamontes și Martin Fuentes s-au căsătorit în octombrie 2011 în Guadajalara. Un an mai târziu, cei doi anunțau că urmează să devină părinți de gemeni. În ciuda fericirii care i-a cuprins pe cei doi la momentul respectiv, actrița a trecut printr-un moment tragic, atunci când băiețelul abia născut a murit din cauza unor complicații.

În 2013, Bracamontes anunța că este din nou însărcinată, iar peste nouă luni a dat naștere unei fetițe pe care au numit-o Carolina. În 2016, actrița a dat naștere unei alte fetițe, Renata.

Pe 20 decembrie 2018, Jaqueline Bracamontes a dat naștere unei noi perechi de gemeni, Emilia și Paula, două fetițe care i-au umplut din nou casa de bucurie.

De-a lungul carierei sale, actrița a primit nenumărate premii datorită rolurilor pe care le-a interpretat fără greș în telenovele care au ajuns pe primele locuri în topurile internaționale.

În articolul

Jacqueline Bracamontes a trecut prin momente emoționante. Fiica actriței a ajuns de urgență la spital

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 mai 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 21 mai - 17 iunie 2024. Urmează temperaturi de 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo extreme
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Semnificația numelui Elena. Mesajul special pe care îl ascunde
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
MediCOOL
Plante medicinale pentru sănătatea creierului. De ce pot îmbunătăți funcțiile cognitive
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Simptomele de menopauză: când începe tranziția și cum se manifestă
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x