Jennifer Lopez a fost fotografiată de paparazii alături de Ben Affleck și de copiii ei. Sunt exact ca o familie acum

Publicat pe 10.12.2021 la 10:40 Actualizat pe 10.12.2021 la 14:31

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși la plimbare alături de copiii lor. În imaginile surprinse de paparazzi aceștia par ca o adevărată familie, iar ținutele celor doi parteneri au atras de departe atenția.

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Getty

JLo și actorul Ben Affleck trăiesc o poveste de dragoste ca în filme. S-au regăsit după 17 ani și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Ei au o viață comună cum, chiar dacă ambii, de-a lungul timpului au avut relații în urma cărora au rezultat copii frumoși.

Aceștia acceptă și înțeleg, ba mai mult își iubesc unul altuia copiii, dovadă fiind aparițiile actorului alături de adolescenții artistei internaționale.

Ce ținute au îmbrăcat Ben Affleck și JLo pentru o ieșire în oraș cu copiii

Deși mulți ar fi de părere că dacă ești artist cu greutate, luxul ar trebui să fie “a doua limbă vorbit”, iată cu cei doi demonstrează exact opusul.

Hainele lejere sunt deasupra oricărui pantof cu toc sau lăcuit, mai ales când vine vorba de distracția cu cei mici. JLo a îmbrăcat o pereche de jeanși tăiați, un pulover și o pereche de bocanci culoarea ocru.

Citește și: Jennifer Lopez are două surori la fel de frumoase. Leslie Ann este cântăreață de operă, iar Lynda Lopez este jurnalistă

De cealaltă parte, Ben Affleck a adoptat o ținută sport, adaptată locului către care s-au îndreptat. Aceștia au fost ca în familie la cinematografi, chiar în Los Angeles.

Jennifer Lopez și Ben Affleck demonstrează că iubirea nestinsă, se reaprinde repede. Au trecut 17 de ani de când și-au spus adio din diverse motive personale și abia după două decenii, când ambii au trecut prin mai multe iubiri, s-au reîntors unul în brațele celuilalt.

„Sunt foarte fericit. E o perioadă foarte fericită din viața mea. Viața e bună.”, a spus Ben Affleck la premiera filmului „The Tender Bar”, acolo unde a vorbit și de Jennifer Lopez.

Citește și: Imagini rare cu Jennifer Lopez în postura de femeie casnică, care gătește în haine simple. Cum arată

Actorul Benn Affleck este "șocat" de efectul lui Jennifer Lopez asupra lumii

„Sunt șocat de efectul pe care Jennifer îl are asupra lumii. Eu, cel mai mult, pot face filme care să emoționeze lumea. Jennifer a inspirat grupuri masive de oameni să simtă că au roluri importante în această țară”.

Actorul a mai adăugat: „Acesta este un efect pe care puțini oameni de-a lungul istoriei l-au avut, pe unii dintre ei nu îi voi cunoaște niciodată, dar există o persoană alături de care pot sta și o pot admira cu respect”.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, momente romantice în văzul lumii. Cei doi nu s-au putut abține și s-au sărutat pasional

Mai mult decât atât, el se declară martor la momentele în care JLo a inspirat oamenii de pe tot mapaondul: „Tot ceea ce vă pot spune este că am fost martor al modului în care ea inspiră lumea, am văzut femei de culoare care îi povestesc lui Jennifer ce exemplu este pentru ele, ca femeie puternică și ca femeie care a reușit în lumea afacerilor”.

În articolul

Jennifer Lopez a fost fotografiată de paparazii alături de Ben Affleck și de copiii ei. Sunt exact ca o familie acum

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Henry Cavill şi Natalie Viscuso vor deveni părinţi pentru prima oară. Cum a anunţat actorul că va avea un copil
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x