Jennifer Lopez a fost surprinsă într-un hoodie scurt. Cum au pozat-o paparazzi

Publicat pe 13.08.2022 la 20:00 Actualizat pe 13.08.2022 la 19:29

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, arată de-a dreptul impecabil, iar acest lucru poate fi văzut în orice apariție. De curând, cântăreața internațională a ieșit în oraș îmbrăcată într-un hoodie foarte scurt, însă încălțările au atras atenția cel mai mult.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a impresionat de fiecare dată cu aparițiile sale dezinhibate, dar și cu look-ul său aproape spre natural. De această dată, a ales să îmbrace un hanorac foarte scurt și să încalțe o pereche de tocuri care îi fac picioarele interminabile, deși are doar 1,64.

Cum arată ținuta spectaculoasă și tocurile “magnetice”

Hainele au pus în evidență perfect silueta de invidiat a artistei, care la vârsta de 51 de ani reușește să arate ca o tânără la 30 de ani. Timpul pare să fi stat pe loc pentru diva latino, care nu dă semne că anii au trecut, menținându-se la fel de frumoasa și de sexi ca acum 20 de ani.

Nu este pentru priam dată când artista inspiră femeile de pe tot mapamondul să se îmbrace cu stil și să își pună feminitatea în evidență.

Jennifer Lopez ajuns cunoscută pe plan mondial datorită talentului său muzical și actoricesc. Visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat în multe filme, însă succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena, în filmul cu același nume.

Jennifer Lopez și-a promovat noul film "Marry Me" într-o pereche de pantofi creați în România

Jennifer Lopez a atras recent atenția asupra sa după ce a purtat pentru promovarea filmului “Marry Me” o pereche de pantofi creați de un brand românesc. Încălțările decupate au fost considerate ca un reper de stil pentru femeile cu venituri mari de peste Ocean și singurele accesorii care “au furat spectacolul”.

Actrița care și-a făcut un renume atât în muzică, dar și în lumea cinematografică, a atras atenția din nou asupra sa cu ținuta specială, iar una dintre cele mai mari reviste de modă ale vedelor de peste Ocean a titrat-o.

JLo și-a promovat filmul “Marry Me”, care va avea premiera în jurul datei de Valentine’s Day, Ziua Îndrăgostiților. În comedia romantică va juca Maluma, dar și Owen Wilson.

Jennifer Lopez, cunoscută pentru cariera impresionantă, dar și pentru viața sentimentală condimentată, și-a promovat filmul în cadrul unui eveniment la care a apărut îmbrăcată într-o rochie tip trenci, neagră și încălțată în capodoperele create de brandul Hardot, din Sibiu.

„Actriţa arăta elegantă într-o haină cu curea neagră, peste un top cu guler gri pătat. Dar pantofii ei au furat spectacolul: o pereche de pantofi negri ascuţiţi cu bretele cu cataramă încrucişată şi o caracteristică proeminentă peek-a-boo care arăta o pedichiură nude”, au menţionat cei de la Harper's Bazaar, o publicație cu un renume mare în zona stilistică.

Vezi AICI cum arată încălțările făcute de un brand românesc și purtate de Jennifer Lopez: "Au furat spectacolul"

În articolul

Jennifer Lopez a fost surprinsă într-un hoodie scurt. Cum au pozat-o paparazzi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x