Jennifer Lopez, a îmbrăcat o ținută aparent simplă când a ieșit în oraș, însă pantofii cu toc auriu au fost piesa de rezistență. Cum arată încălțările divei latino

Publicat pe 12.07.2021 la 14:06 Actualizat pe 12.07.2021 la 14:29

Jennifer Lopez a bifat o apariție impecabilă pentru o ieșire în oraș. Diva latino nu strălucrește doar pe scenă, ci și în timpul liber, când are grijă să arate impecabil din cap până în picioare. Ultima sa ieșire a atras atenția tuturor datorită ținutei la care a asortat o pereche de tocuri speciale. Cum arată.

Jennifer Lopez

Profimedia

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, arată de-a dreptul impecabil, iar acest lucru poate fi văzut în orice apariție. De curând, cântăreața internațională a ieșit în oraș alături de copiii săi și a ales să îmbrace o ținută casual.

Diva a asortat la o pereche de jeanși albaștri o helancă neagră, o poșetă de brand și a încălțat niște tocuri senzaționale. Încălțările din catifea albastră cu toc auriu au atras atenția imediat și au completat outfitul fără cusur al cântăreței internaționale.

Hainele au pus îne vidență perfect silueta de invidiat a artistei, care la vârsta de 51 de ani reușește să arate ca o tânăra la 30 de ani. Timpul pare să fi stat pe loc pentru diva latino, care nu dă semne că anii au trecut, menținându-se la fel de frumaosă și de sexi ca acum 20 de ani.

Citește și: Jennifer Lopez, tunsa scurt pe coperta revistei “Allure”. Cântăreața este de nerecunoscut

Cum arată Jennifer Lopz fără urme de machiaj pe chip. Dovada că JLo "refuză" să îmbătrânească

Diva hispanică în vârstă de 51 de ani se mândrește cu look-ul său natural de fiecare dată când are ocazia. Nu se sfiește să arate tuturor cum arată chipul său fără pic de machiaj și asta pentru că trăsăturile ei sunt asemănătoare cu ale unei puștoaice.

Jenniefer Lopez a impresionat de fiecare dată cu aparițiile sale dezinhibate, dar și cu look-ul său aproape spre natural. De această dată, a ales să arate tuturor cum este chipul său atunci când nu intră pe mâna profesioniștilor în artele make-up-ului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atunci când nu se lasă pe mâna specialiștilor, Jennifer Lopez arată extraordinar de fresh, semn că nu doar machiajul îi creează look-ul impecabil, ci și grija zilnică pe care o are față de trupul ei.

Citește și: Cadourile uimitoare pe care Jennifer Lopez le-a făcut copiilor ei. Gemenii cântăreței și-au sărbătorit ziua de naștere

Pe bună dreptate, pare că timpul nu a trecut pentru JLo, vedeta care la o vârstă destul de înaintată are un chip asemănător cu al unor femei în plină tinerețe.

În articolul

Jennifer Lopez, a îmbrăcat o ținută aparent simplă când a ieșit în oraș, însă pantofii cu toc auriu au fost piesa de rezistență. Cum arată încălțările divei latino

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x