Jennifer López a petrecut o zi relaxantă alături de Ben Affleck și fiica Emme. Cum au fost surprinși cei trei și ce talent are tânăra

Publicat pe 01.04.2022 la 15:40 Actualizat pe 01.04.2022 la 16:29

Jennifer López a petrecut o zi relaxantă alături de iubitul Ben Affleck și fiica Emme. Cei trei au fost surprinși pe terenul de baseball, acolo unde fiica vedetei și-a arătat talentul.

Jennifer López poartă un costum sport all-black și ține o bâtă de baseball în mână

Jennifer López și Ben Affleck pe terenul de baseball

Profimedia Images

Jennifer López a petrecut o zi relaxantă alături de Ben Affleck și fiica Emme. Cei trei s-au distrat de minune pe terenul de baseball, acolo unde tânăra și-a arătat talentul. Dacă până acum fanii știau că Emma este la fel de pricepută ca mama sa în materie de muzică, iată că nici sportul nu îi este străin acesteia.

Jennifer López și Emme au fost surprinse de către jurnaliști exersându-și talentul în materie de sport, iar Ben Affleck le-a urmărit pe cele două de pe margine.

Jennifer López a petrecut o zi relaxantă alături de Ben Affleck și fiica Emme

Jennifer López a petrecut o zi relaxantă alături de Ben Affleck și fiica Emme. Cei trei s-au aflat pe un teren de baseball în Los Angeles. Singurul care nu a intrat pe teren a fost actorul care le-a urmărit pe cele două de pe margine.

Mama și fiica au demonstrat astfel că de-a lungul timpului petrecut cu Alex Rodríguez au învățat această disciplină și o pun deseori în aplicare. Jennifer López urma să se căsătorească cu fostul jucător al echipei Yankees, însă în final au pornit pe drumur separate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jennifer López a fost prima care și-a demonstrat talentul și chiar a reușit să lovească mai mult mingi consecutive. De cealaltă parte, Emma a reușit să demonstreze că este talentată atât la muzică, dar și la sport. În timp ce tânăra se afla pe teren, îndrăgostiții nu au încetat să-și arate iubirea și să se îmbrățișeze în văzul lumii.

Hainele pe care le-au purtat cei trei au fost casual, potrivite pentru o zi relaxantă în familie. În timp ce diva s-a îmbrăcat în negru din cap până în picioare, Emme a optat pentru blugi, teneși și o bluză sport, largă. Ben Affleck a purtat pantaloni negri, teneși de aceeași culoare și o cămașă în carouri.

Jennifer López a suferit de anxietate pe vremea când juca în filmul “Selena”

În timpul unui interviu, artista a dezvăluit că pe vremea când juca în filmul „Selena” a suferit de atacuri de panică și anxietate. În ciuda faptului că este o femeie extrem de sigură pe sine la momentul actual, Jennifer Lopez a vorbit despre motivul pentru care aceste atacuri de panică au apărut în viața ei la un moment dat și au reușit să-i distrugă căsnicia cu Marc Anthony.

“Niciodată nu m-am gândit la o faimă atât de mare până să apar în filmu Selena. După filmări, am avut atacuri de panică. Îmi amintesc că mergeam pe stradă și lumea îmi striga numele și eu nu știam cine sunt oamenii aceia și alergam în casă. Din acel moment, mi-am dat seama că nu mai pot să ies singură nicăieri. Nu cred că am mai fost singură pe stradă de mai bine de 20 de ani.”, a declarat JLo, conform Univision.

Jennifer Lopez mărturisește acum că și viața ei personală a fost influențată de acea producție, asta pentru că la momentul respectiv era căsătorită cu Marc Anthony. Artista spune că din această cauza ruptura dintre ei a fost definitivă.

În articolul

Jennifer López a petrecut o zi relaxantă alături de Ben Affleck și fiica Emme. Cum au fost surprinși cei trei și ce talent are tânăra

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x