Jennifer Lopez, apariție incendiară cu abdomenul la vedere. Cum arată la 51 de ani artista internațională

Publicat pe 20.12.2021 la 15:44 Actualizat pe 24.01.2022 la 19:53

Jennifer Lopez demonstrează din nou că este deținătoarea unui trup de invidiat și nu a ezitat nici de data aceasta să-și arate abdomenul de fier. Arată impecabil la vârsta de 51 de ani, iar felul în care pozează agită imaginația admiratorilor de pe tot mapamondul.

Jennifer Lopez

Getty

Jennifer Lopez impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale dezinhibate și mai mult decât atât ea este în centrul atenției datorită felului în care arată. Timpul pare să nu-și fi pus amprenta pe frumoasa artistă, care la o vârstă înaintată arată ca o femeie în floarea tinereții.

Ea inspiră doamnele și domnișoarele din toată lumea și este un exemplu demn de urmat! De curând, aceasta s-a fotografiat în haine de casă, în intimitatea locuinței sale și a impresionat din nou, așa cum a făcut-o de fiecare dată.

Cât de bine arată Jennifer Lopez și care este secretul trupului său lipsit de imperfecțiuni

Atunci când nu se lasă pe mâna specialiștilor, Jennifer Lopez arată extraordinar de fresh, semn că nu doar machiajul îi creează look-ul impecabil, ci și grija zilnică pe care o are față de trupul ei, dar și cu look-ul său aproape spre natural.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu un abdomen de invidiat și un corp demn de o zeiță a frumuseții, Jennifer Lopez a făcut senzație în mediul online. Poza a fost atât de apreciată de fani încât a aduant peste 1.800.000 de aprecieri.

Jennifer Lopez are reguli stricte atunci când vine vorba de frumusețe. Artista internațională nu folosește tratamente complicate și promovează naturalețea, iar atunci când vine vorba de make-up are câteva produse de care nu se desparte.

„Sunt tânără și atemporală la orice vârstă, sunt tânără și atemporală la orice vârstă, sunt tânără și atemporală la orice vârstă”. Aceasta este afirmația superstarului internațional Jennifer Lopez, care demonstrează cu fiecare apariție că este, de fapt, tânără și atemporală.

Este, de asemenea, mantra pe care și-a dorit-o în centrul primei sale linii de frumusețe, JLo Beauty, care s-a lansat pe 1 ianuarie 2021. Pentru Lopez, linia sa de produse de beauty este o extensie a filozofiei sale de mai bine de 20 de ani: „Întrebarea numărul unu, indiferent unde m-am dus – dacă promovam un film sau orice altceva – a fost: „Ce faci pentru pielea ta?’”, povestește Jennifer Lopez.

„Și apoi, pe măsură ce am devenit mai matură, întrebarea a venit și mai des. Am vrut dintotdeauna să împărtășesc acele secrete care mă facă să arăt așa — secrete simple”.

Ea a oferit aceste sfaturi într-un videoclip realizat de curând. Artista a vorbit despre cât de imprtant este ca ele să fie o disciplină pentru toate femeile.

Practicați afirmațiile zilnice

„În fiecare zi, îmi spun că sunt tânără și atemporală la orice vârstă. Trăiesc o viață frumoasă, de aventură, alături de copiii mei și suntem cu toții sănătoși, mereu. Toate aceste lucruri grozave pe care înveți să ți le spui chiar fac minuni. Dacă există această conversație pozitivă cu sine, chiar se creează o persoană frumoasă în interior, care menține o persoană frumoasă în exterior”, spune Jennifer Lopez.

Frumusețea se află în interior

„Am auzit această zicală odată, când eram mai tânără: până la 25 de ani, ai chipul cu care te naști, dar după 25 de ani, ai fața pe care o meriți. Și stfel am înțeles că trebuie să acționz în consecință.

Trebuie să fii un O persoană drăguță și frumoasă în interior dacă vrei ca trupul și chipul tău să reflecte asta. Devii ceea ce gândești și cum acționezi", spune Jennifer Lopez.

În articolul

Jennifer Lopez, apariție incendiară cu abdomenul la vedere. Cum arată la 51 de ani artista internațională

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x