Jennifer Lopez, în rochie de mireasă pe scena American Music Awards 2021. Zvonurile spun că artista se căsătorește pentru a patra oară

Publicat pe 22.11.2021 la 10:29 Actualizat pe 22.11.2021 la 11:28

În acest weekend, Jennifer Lopez a făcut furori în cadrul American Music Awards 2021. Vedeta s-a îmbrăcat în rochie de mireasă și astfel a luat decizia de a-și promova filmul care va fi lansat în curând, “Marry me”.

Jennifer Lopez poartă rochie de mireasă și are părul prins în coc

Jennifer Lopez, în rochie de mireasă pe scena American Music Awards 2021

Profimedia Images

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au reluat relația de iubire imediat după ce artista s-a despărțit de Alex Rodriguez. Încă din luna august a acestui an s-a zvonit că JLo și Ben s-au logodit, iar acum, după ce artista a îmbrăcat rochia de mireasă pe scena American Music Awards 2021, fanii au început să-și pună tot mai multe întrebări.

Noul film regizat de Jennifer Lopez în care joacă alături de Owen Wilson și Maluma, va avea premiera la începutul anului viitor. Pentru a-și promova pelicula, artista a urcat pe scena American Music Awards 2021 în rochie de mireasă.

Jennifer Lopez, în rochie de mireasă pe scena American Music Awards 2021

Înainte de participarea în cadrul American Music Awards 2021, Jennifer Lopez a dezvăluit dacă se va căsători pentru a patra oară sau nu.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au reluat relația care a luat sfârșit în 2004 și de atunci au continuat să fie în atenția presei. După ce fanii au văzut că totul merge mai bine ca niciodată între ei, zvonurile unei posibile căsătorii nu au întârziat să apară.

Pe scena American Music Awards 2021, Jennifer Lopez și-a promovat noul film “Marry Me”, peliculă ce va apărea la începutul anului viitor. Într-una dintre emisiunile televizate la care a participat, artista a fost întrebată dacă i-ar plăcea să mai audă încă o dată întrebarea “Te căsătorești cu mine?”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși este una dintre cele mai apreciate vedete din lume, Jennifer Lopez s-a arătat destul de timidă și a răspuns: “Da, cred, nu știu sigur. Mă cunoașteți, știți că sunt romantică. Mereu am fost. M-am căsătorit de câteva ori, dar cred în continuare în fericire pentru totdeauna, sunt sigură 100% că există așa ceva.”

La finalul lunii august, Ben Affleck a fost văzut cumpărând un inel de logodnă, iar astfel zvonurile legate de căsătorie au continuat. Cu toate acestea, bărbatul a mărturisit că totul a făcut parte dintr-un joc.

Jennifer Lopez îmbracă din nou rochia de mireasă

Jennifer Lopez a adus-o pe „Kat Valdez”, personajul ei din filmul “Marry Me”, pe scena American Music Awards 2021. Astfel, vedeta a îmbrăcat din nou rochia de mireasă și a întărit zvonurile legate de căsnicia cu Ben Affleck.

Artista a interpretat piesa “On My Way” ce va apărea pe coloana sonoră a filmului în care va juca. Maluma, Owen Wilson și Sarah Silverman sunt printre actorii care vor apărea în cel mai nou film produs de JLo.

Prima căsnicie a lui Jennifer Lopez a avut loc în 1997, dar a ținut doar un an de zile. Ojani Noa a fost primul soț al vedetei. În 2001, artista și-a unit destinul cu cel al dansatorului Cris Judd, cu care a fost căsătorită doi ani de zile.

Cea de-a treia căsnicie a celebrei vedete a fost cu Marc Anthony, cel alături de care are și doi copii gemeni, Emme și Max.

A fost căsătorită de trei ori și de două ori a refuzat să îmbrace din nou rochia de mireasă. La începutul anilor 2000, JLo și Ben Affleck au început o relație de iubire care a luat sfârșit în 2004, după ce bărbatul a cerut-o pe vedetă în căsătorie. Alex Rodriguez a fost cel de-al doilea bărbat pe care Jennifer Lopez l-a refuzat.

În articolul

Jennifer Lopez, în rochie de mireasă pe scena American Music Awards 2021. Zvonurile spun că artista se căsătorește pentru a patra oară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x