Jennifer Lopez, mărturisiri inedite de pe vremea când juca în filmul “Selena”. De ce a suferit vedeta de atacuri de panică

Publicat pe 26.03.2022 la 21:06 Actualizat pe 26.03.2022 la 19:40

Jennifer Lopez face mărturisiri inedite de pe vremea când juca în filmul “Selena”. Artista spune că a suferit de atacuri de panică. Care este motivul.

Jennifer Lopez poartă un costum de scenă cu abdomenul la vedere

Jennifer Lopez în rolul "Selena", în filmul cu același nume

Profimedia Images

Jennifer Lopez este una dintre cele mai iubite vedete de pe glob, însă acum 25 de ani, pe vremea când interpreta rolul “Selena” în filmul cu același nume, actrița a suferit de atacuri de panică și frică nestăpânită.

Recent, aceasta a făcut câteva declarații inedite despre sentimentele pe care le-a avut atunci când a jucat în filmul “Selena”, o producție care este iubită și acum.

Jennifer Lopez, mărturisiri inedite de pe vremea când juca în filmul “Selena”

Fără îndoială, toată lumea a auzit până acum măcar odată vorbindu-se despre Jennifer Lopez, artista care a reușit fără doar și poate să aibă succes pe toate planurile. Cântăreață, actriță, mamă, iubită și om de afaceri, Jennifer Lopez s-a făcut recunoscută de-a lungul timpului atât datorită talentului, cât și puterii de muncă de care nu s-a dezlipit nicio secundă.

Actualmente, la cei 52 de ani ai săi, Jennifer Lopez este o adevărată inspirație pentru femeile din toată lumea, atât în muzică, cât și în modă și film. Cu toate acestea, în timpul unui interviu, artista a dezvăluit că pe vremea când juca în filmul „Selena”, a suferit de atacuri de panică și anxietate. În ciuda faptului că este o femeie extrem de sigură pe sine, Jennifer Lopez vorbește despre motivul pentru care aceste atacuri de panică au apărut în viața ei la un moment dat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Niciodată nu m-am gândit la o faimă atât de mare până să apar în filmu Selena. După filmări, am avut atacuri de panică. Îmi amintesc că mergeam pe stradă și lumea îmi striga numele și eu nu știam cine sunt oamenii aceia și alergam în casă. Din acel moment, mi-am dat seama că nu mai pot să ies singură nicăieri. Nu cred că am mai fost singură pe stradă de mai bine de 20 de ani.”, spune Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez, amintiri inedite de pe vremea când juca în filmul “Selena”

Jennifer Lopez mărturisește acum că și viața ei personală a fost influențată de acea producție, asta pentru că la momentul respectiv era căsătorită cu Marc Anthony. Artista spune că din această cauza ruptura dintre ei a fost iminentă.

“Inima îmi fugea din piept și nu puteam să respir. Mă consumam din cauza fricii și anxietății.”, a mai spus vedeta în cartea sa “True Love”. Aceasta spune că tot corpul îi dădea semnale de anxietate și aceasta nu le-a putut ignora.

Selena este un film biografic muzical apărut în 1997, scris și produs de Gregory Nava. Filmul prezintă povestea starului Selena, înainte de a fi omorâtă de Yolanda Saldivar la vârsta de 23 de ani. Filmul o aduce în prim-plan pe Jennifer Lopez cu unul dintre cele mai importante roluri ale carierei sale. Selena a apărut pentru prima oară pe 21 martie 1997 în Statele Unite ale Americii și a primit la momentul respectiv doar cuvinte de laudă.

În 2021, filmul Selena a fost denumit ca unul dintre cele mai culturale, pline de istorie și reprezentative producții legate de o personalitate din lumea muzicii. Din distribuție au făcut parte Jennifer Lopez, Jon Seda și mulți alții.

În articolul

Jennifer Lopez, mărturisiri inedite de pe vremea când juca în filmul “Selena”. De ce a suferit vedeta de atacuri de panică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x