Jennifer Lopez, moment emoționant alături de copiii ei. Fotografia pe care artista a scos-o din sertarul cu amintiri

Publicat pe 10.11.2021 la 12:11 Actualizat pe 10.11.2021 la 13:12

În ultima vreme, Jennifer Lopez rememorează clipele din trecut și postează fotografii și filmulețe pe rețelele de socializare. Recent, actrița le-a mărturisit fanilor că viața este făcută din momente simple și a edificat această frază printr-o fotografie în care apare alături de copiii ei pe vremea când erau micuți și le citea povești.

Jennifer Lopez poartă o costumație de scenă cu paiete

Jennifer Lopez pe scenă în cadrul unui concert în New York

Getty Images

Jennifer Lopez și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale iconice și cu prestațiile fără greș de pe scenele din întreaga lume. Cu toate acestea, se pare că vedeta nu se sfiește să-și arate și părțile naturale și să le arate fanilor momente inedite din viața de familie.

Vedeta are doi copii și ori de câte ori are ocazia se fotografiază sau se filmează alături de ei, astfel că pe lângă frumusețe și talent, Jennifer Lopez nu duce lipsă de răbdare atunci când trebuie să stea cu cei doi.

Artista a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, acolo unde apare alături de Emme Maribel Muñiz, Maximilian David Muñiz pe vremea când aceștia erau micuți.

Jennifer Lopez, moment emoționant alături de copiii ei

Jennifer Lopez a fost căsătorită cu Mark Anthony din 2004 până în 2011, iar nunta a avut loc la scurt timp după ce artista a încheiat relația cu Ben Affleck. Maximilian David și Emme s-au născut în 2008, însă părinții lor au divorțat la câțiva ani după venirea celor doi pe lume.

Cu toate acestea, artista și-a ținut întotdeauna copiii aproape și le-a îndrumat pașii în viață. Relația dintre ei a devenit una extrem de frumoasă, asta dacă ne uităm la toate postările din social media ale vedetei, acolo unde apare cu cei doi. Recent, aceasta și-a amintit câteva clipe din copilăria adolescenților, atunci când le citea povești înainte de culcare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mi-e dor de aceste momente.”, a scris Jennifer Lopez în dreptul fotografiei postate pe pagina personală de Instagram. Peste 4 mii de comentarii și 800 de mii de aprecieri a primit artista la postarea făcută.

Cu toate că este o artistă în adevărată sens al cuvântului, Jennifer Lopez nu-și uită niciodată îndatoririle de mamă, dar și de iubită devotată a lui Ben Affleck.

“Cum zboară timpul”, “Au crescut amândoi atât de repede”, “Drăgălași”, “Frumoși. Adorabili întotdeauna”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care artista le-a primit.

Jennifer Lopez gătește alături de copiii ei

Nu doar că își amintește de clipele în care erau doar niște copii, dar Jennifer Lopez profită de fiecare moment din viața celor doi, așa că recent aceasta s-a filmat în timp ce gătea cu Maximilian David și Emme.

Jennifer Lopez a gătit câteva dulciuri alături de micuți, iar postarea nu a întârziat să fie apreciată.

După divorțul de Mark Anthony, Jennifer Lopez a obținut custodia totală a gemenilor și astfel și-a putut continua viața în liniște și pace. Ulterior, aceasta a fost într-o relație care a ținut prima pagină a ziarelor, împreună cu dansatorul ei, Casper Smart.

Din 2017 până în 2021, Jennifer Lopez a fost într-o relație cu Alex Rodriguez cu care urma să se căsătorească. Nunta a fost amânată de câteva ori, iar ulterior cei doi s-au despărțit. Chiar în aprilie 2021, atunci când relația cu Alex Rodriguez a fost dată uitării, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au regăsit și și-au jurat din nou dragoste eternă.

După despărțirea din anii ’90, Jennifer Lopez și Ben Affleck au rămas prieteni buni și au continuat să vorbească unul despre altul într-o manieră politicoasă.

În articolul

Jennifer Lopez, moment emoționant alături de copiii ei. Fotografia pe care artista a scos-o din sertarul cu amintiri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x