Jennifer Lopez, pe covorul roșu alături de Ben Affleck. Îndrăgostiții au apărut din nou împreună

Publicat pe 15.12.2021 la 15:56 Actualizat pe 15.12.2021 la 16:39

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi și-au făcut din nou apariția pe covorul roșu, reușind să atragă toate privirile. Rochia pe care cântăreața a purtat-o i-a dus pe fani cu gândul la Cenușăreasa.

Jennifer Lopez poartă o rochie albastru cenușiu

Jennifer Lopez și Ben Affleck pe covorul roșu în cadrul premierei The Tender Bar'

Profimedia Images

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt mai tandri ca niciodată și asta se vede cu ușurință din fotografiile care apar cu cei doi în mediul online. Îndrăgostiții au pășit pe covorul roșu în cadrul premierei “The Tender Bar”, iar JLo a purtat o rochie care i-a dus pe fani cu gândul la Cenușăreasa.

Deținătoarea rolului de “Cea mai sexy femeie din lume”, votată de FHM, a strălucit alături de partenerul ei într-o rochie albastru cenușiu care i-a scos formele în evidență. JLo și-a accesorizat ținuta cu o curea de aceeași culoare și a optat pentru cercei din diamante.

Jennifer Lopez, pe covorul roșu alături de Ben Affleck

Jennifer Lopez a purtat o rochie marca Elie Saab de culoare albastru cenușiu, o curea de acceași culoare, cercei de diamante și încălțări de culoare argintie. Ben Affleck a fost alături de partenera lui și a îmbrăcat un costum simplu, negru.

Cei doi petrec timp prețios împreună, nu doar într-un stil romantic, ci și alături de copiii lor. Acum ceva vreme, îndrăgostiții au mers cu Emme, fata artistei, la cumpărături. Cu toate că nu erau singuri, nu s-au putut abține să nu aibă parte de câteva momente romantice. JLo și Ben Affleck au fost văzuți ieșind dintr-un magazin de antichități și sărutându-se pe ascuns. Fotografii i-au reperat pe cei doi și au văzut încă o dată că iubirea care îi înconjoară nu ține cont de nimic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc o nouă etapă a iubirii lor, asta după ce au mai fost într-o relație între anii 2002 și 2004. Povestea s-a stins, dar iată că din luna iulie a acestui an Cupidon a aruncat din nou săgețile.

Deși s-ar fi crezut că JLo și Ben Affleck își doresc timp doar pentru ei, iată că îndrăgostiții aleg să își petreacă timpul liber alături de copiii pe care îi au din relații anterioare.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, o relație care dăinuie

JLo și Ben Affleck au plecat la cumpărături alături de Emme, fiica de 13 ani a artistei. Tânăra și-a ales o pereche nouă de ochelari. La ieșirea din magazin, cei doi și-au arătat afecțiunea și au început să se țină de mână.

Într-un moment mult mai intim, Jennifer Lopez și Ben Affleck au încercat să se ascundă și să se țină în brațe, dar ochii vigilenți i-au găsit oricum. Cei doi s-au sărutat în ciuda tuturor impedimentelor. Emme, fiica vedetei, s-a îmbrăcat într-o ținută casual cu pantaloni negri, tricou alb și geacă de blugi. Cu părul cârlionțat și ochelari noi de vedere, tânăra a ieșit în evidență alături de mama ei.

Aceasta a încercat să evite camerele de filmat și a optat pentru căști și muzică pentru a ieși din magazin fără ca nimeni să o deranjeze. Ieșirea alături de Emme a venit la scurt timp după ce actorul a oferit un interviu pentru o revistă importantă.

“Pot să spun că este extrem de frumos pentru mine. Viața mea de acum reflectă ce fel de persoană vreau să fiu, dar și ce fel de om sunt cu adevărat.”, a declarat Ben Affleck, conform univision.com.

În articolul

Jennifer Lopez, pe covorul roșu alături de Ben Affleck. Îndrăgostiții au apărut din nou împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x