Jennifer Lopez și Ben Affleck, momente emoționante în familie. Cei doi și-au deschis o afacere alături de copii

Publicat pe 01.12.2021 la 13:44 Actualizat pe 01.12.2021 la 14:26

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu ezită să se afișeze împreună de când și-au reluat relația de iubire. Alături de copii, cei doi îndrăgostiți și-au deschis recent o afacere de familie. Despre ce este vorba.

Jennifer Lopez poartă un top maro cu o fustă asortată

Jennifer Lopez și Ben Affleck pe covorul roșu

Getty Images

În urmă cu câteva zile, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți alături de copiii lor în timp ce organizau o petrecere cu rulote de mâncare în curtea casei lor. Cei doi îndrăgostiți și-au combinat pasiunea pe care o au pentru mâncare pentru a-și transforma curtea într-un mini festival dedicat mâncărurilor pregătite în rulote.

Cei doi nu doar că au fost cap de afiș, ci au pus și umărul la treabă, după cum se poate observa. Cu toții au petrecut un timp împreună și s-au distrat de minune.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, momente emoționante împreună

Conform reporterilor, Jlo și Ben Affleck au fost văzuți cum cărau saci cu mâncare în curtea casei actorului. În saci se aflau peste 50 de săculeți cu orez, iar actorul a fost văzut cărând câte patru saci mai mari deodată.

De Ziua Recunoștinței, JLo și Ben Affleck au organizat o petrecere cu mâncare în curtea casei actorului, iar principalul ingredient a fost orezul. Totul a fost de-a dreptul impresionant, însă ce i-a uimit pe fani a fost faptul că Jennifer Lopez căra sacii plini cu orez...pe tocuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că toată lumea o cunoaște pe artistă ca fiind preocupată de felul în care arată, dar și de orele pe care le petrece activ în sala de sport, nimeni nu și-ar fi imaginat că diva cară saci cu orez încălțată în pantofi cu toc.

Nu doar Jlo și Ben Affleck au fost cei care au pus umărul la treabă, dar și copiii lor au fost de ajutor în cadrul întregului proces. Atât Max și Emme, copiii artistei, cât și Violet, Seraphina, și Samuel, copiii actorului, au fost acolo să ajute.

Ben Affleck a fost însurat cu actrița Jennifer Garner și datorită iubirii lor s-au născut cei trei copii. De când sunt împreună, Jlo și Ben Affleck continuă să participe la activități care îi solicită pe amândoi și nu ratează niciun moment în care să nu fie împreună.

JLo și Ben Affleck, exemple pozitive pentru copiii lor

Nu doar că formează un cuplu și se iubesc mai mult ca niciodată, însă JLo și Ben Affleck continuă să facă activități care îi implică și pe copiii lor. Astfel, cei doi îi învață pe micuți să dăruiască și să fie oameni buni.

Atunci când nu se află împreună, JLo și Ben Affleck sunt ocupați cu filmările pentru producții în care îi vom putea vedea cu siguranță pe viitor.

Până la celebrarea Zilei Recunoștinței, actrița s-a aflat în Canada pentru a filma în cadrul unei noi producții. Cu toate acestea, a ajuns la timp pentru una dintre cele mai importante sărbători din an și nu a petrecut doar cu copii, ci și alături de iubit și de odraslele acestuia.

După ce și-au anunțat public relația, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost de nedespărțit. La început, nimeni nu a crezut că unul dintre cele mai iubite cupluri revine în atenție, dar acum fanii se întreabă ce le mai rezervă destinul.

Dacă se vor căsători, rămâne de văzut. Anul 2022 este unul plin de surprize pentru JLo și Ben Affleck.

În articolul

Jennifer Lopez și Ben Affleck, momente emoționante în familie. Cei doi și-au deschis o afacere alături de copii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x