Jennifer Lopez și-a arătat formele voluptoase într-o rochie albă cu spatele gol. Artista are 52 de ani, dar arată perfect

Publicat pe 16.11.2021 la 11:35 Actualizat pe 16.11.2021 la 19:24

Jennifer Lopez nu mai are nevoie de nicio prezentare atunci când apare pe rețelele de socializare. Indiferent dacă poartă blugi sau este îmbrăcată în rochii elegante, diva reușește să atragă privirile oricui. Recent, aceasta și-a arătat formele voluptoase într-o rochie albă, cu spatele gol.

Jennifer Lopez a purtat o rochie care i-a lăsat sânii la vedere. Artista are o pălărie cu boruri largi

Jennifer Lopez pe covorul roșu în cadrul Met Gala

Getty Images

Jennifer Lopez a îmbrăcat de-a lungul timpului atâtea ținute și a schimbat coafuri, încât fanii ar crede că diva latino nu mai are cu ce să uimească audiența. Iată că din nou, iubita lui Beck Affleck a reușit să găsească o ținută care să o scoată din anonimat.

Are 52 de ani, dar reușește de fiecare dată să aibă o ținută impecabilă, în orice s-ar îmbrăca. De această dată, Jlo a optat pentru o rochie albă, care îi scoate în evidență formele de invidiat și care are și spatele gol.

Machiajul a fost unul potrivit evenimentului la care aceasta a participat, astfel că fiecare detaliu a fost bine pus la punct.

Jennifer Lopez și-a arătat formele voluptoase într-o rochie albă cu spatele gol

Cu un lip-gloss care pare că îi mărește buzele și un machiaj al ochilor de culoare albastră, Jennifer Lopez a făcut din nou furori pe rețelele sociale. Diva a folosit produsele JLo Beauty și a strălucit ca de fiecare dată.

Ochii ei căprui au fost foarte bine puși în evidență cu un set de gene perfecte pentru chipul machiat fără greș. Jennifer Lopez a optat pentru sandale cu toc care i-au completat ținuta deja perfectă.

Geanta din cristale nu a putut să lipsească din look-ul artistei, iar cel mai mic detaliu a fost bine pus la punct. Părul i-a fost aranjat de același hair dresses care a coafat-o pe Kim Kardashian la nunta lui Paris Hilton.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe pagina personală de Instagram cu mai mult de 180 de milioane de urmăritori, JLo a scris în dreptul fotografiei: “E seara strălucirii în Vegas #JLoBeauty.” Toți cei din echipa artistei s-au grăbit să reposteze imaginea, astfel că look-ul artistei a fost văzut de fani de pretutindeni.

Jennifer Lopez nu se oprește din muncă nicio secundă, iar dovada stă în imaginea pe care aceasta a postat-o pe rețelele de socializare, alături de Owen Wilson. Artista își promovează noul film.

Cu toate că trailer-ul producției va apărea abia săptămâna viitoare, JLo le-a oferit fanilor câteva momente din film. “Salvați data! 18.11.2021”, a scris aceasta după ce a lăsat câteva emoji în dreptul postării.

Jennifer Lopez continuă să uimească audiența

Recent, Jennifer Lopez a urcat pe scenă la Rock and Roll Hall of Fame alături de LL Cool J. Artista a îmbrăcat pantaloni negri și un sutien cu paiete. Aceasta și-a lăsat abdomenul lucrat la vedere și a reușit să strângă din nou foarte multe comentarii și aprecieri din partea fanilor.

Deși este obișnuită să se machieze aproape tot timpul, JLo recunoaște că îi place momentul în care ajunge acasă și poate să-și vadă adevărata față și să se bucure de momentele simple cu copiii ei. Cât despre hainele pe care le poartă în timpul liber, diva nu uită să aleagă ținute simple, lejere, care să îi dea o stare de confort.

Chiar dacă are o armată de stiliști în spate, JLo nu se sfiește să-și arate și adevărata față, atunci când este alături de copii, în momentele petrecute în casă.

În articolul

Jennifer Lopez și-a arătat formele voluptoase într-o rochie albă cu spatele gol. Artista are 52 de ani, dar arată perfect

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x