Jennifer Lopez surprinde cu un look adolescentin. Cum îi stă artistei la 52 de ani cu codițe

Publicat pe 13.07.2022 la 19:24 Actualizat pe 13.07.2022 la 20:42

Jennifer Lopez surprinde cu ultima apariție pe rețelele de socializare. Cum arată coafura care a inspirat doamnele și domnișoarele de pretutindeni.

Jennifer Lopez

Getty

Jennifer Lopez este o femeie extrem de frumoasă, recunoscută la nivel internațional pentru talentul său remarcabil, dar și pentru felul în care arată. JLo este una dintre cele mai mari artiste ale zileleor noastre, fiind actriță, cântăreață, producătoare, mogul și multimilionară.

Diva hispanică în vârstă de 52 de ani se mândrește cu look-ul său de fiecare dată când are ocazia. Nu se sfiește să arate tuturor cum arată chipul său fără pic de machiaj și asta pentru că trăsăturile ei sunt asemănătoare cu ale unei puștoaice, dar atunci când se machiază lcuurile se schimbă total! Ultima sa apariție demonstrează asta!

JLo surprinde cu un look adolescentin

Jenniefer Lopez a impresionat de fiecare dată cu aparițiile sale dezinhibate, dar și cu look-ul său aproape spre natural.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jennifer Lopez are 1,69 cm înălțime și 59 de kilograme. Vedeta, pe numele său complet Jennifer Lynn Lopez, s-a născut pe data de 24 iulie 1969 în Bronx, din New York City, U.S.A, unul dintre cele mai mari cartiere. Ea și-a croit încă de mică drumul spre succes și visa încă din copilărie să devină artistă.

Ea a început să cânte de la o vârstă fragedă, dar drumul său s-a intersectat și cu actori de-a lungul timpului. Succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena, în filmul cu același nume și, în timp, a devenit una dintre cele mai căutate actrițe de la Hollywood.

Rampa de lansare în cariera internațională deja era atinsă de Jennifer Lopez. De aici până la a fi una dintre cele mai bune artiste n-a mai fost decât un pas, bucurându-se în prezent, la vârsta de 52 de ani, de un succes colosal și o avere estimată la 400.000.000 de dolari și doar în anul 2021 ar fi încasat 43.000.000 de dolari, potrivit agentiadepresamondena. Jennifer Lopez este actrița de origine hispanică plătită cel mai bine din lume, încasând pentru un rol în film peste 15 milioane de dolari.

În articolul

Jennifer Lopez surprinde cu un look adolescentin. Cum îi stă artistei la 52 de ani cu codițe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x