Jorge Poza vorbește despre copiii pe care îi are cu Mayrin Villanueva. Spune că “al doilea tată nu există”

Publicat pe 12.08.2024 la 14:43 Actualizat pe 12.08.2024 la 16:03

Artistul s-a arătat extrem de mulțumit de grija pe care Eduardo Santamarina le-a purtat-o copiilor săi de-a lungul timpului. Totuși, Jorge Poza a punctat că nu există “cel de-al doilea tată”.

actori pe platourile de filmare

Jorge Poza a vorbit într-un interviu recent despre copiii pe care îi are cu Mayrin Villanueva

Getty Images

Chiar dacă Jorge Poza și Mayrin Villanueva au renunțat la relația lor acum mai bine de 10 ani, vor fi întotdeauna uniți de faptul că simt aceeași mare iubire pentru copiii lor, Romina și Sebastián Poza.

Jorge Poza vorbește despre copiii pe care îi are cu Mayrin Villanueva

Într-un interviu recent, acesta a vorbit despre paternitate și relația pe care o are cu copiii săi. De asemenea, i-a mulțumit lui Eduardo Santamarina pentru grija pe care a avut-o pentru Romina și Sebastian. Actorul din Rubi a construit o relație extraordinară cu tinerii, arată hola.com. Într-o discuție pe care acesta a avut-o recent a fost întrebat de relația pe care o are cu Eduardo Santamarina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Eu o să fiu mereu tatăl copiilor mei și Mayrin mama lor. Mereu am spus că cei care îmi iubesc copiii sunt bineveniți. Îi mulțumesc lui Eduardo pentru asta.”, a spus Jorge Poza. De asemenea, a lăsat clar să se înțeleagă faptul că nu este un tatăl gelos, așa cum mulți credeau.

“Nu mă consider gelos cu copiii mei și nici cu soția. La această întrebare îți pot răsunde ei. Sunt o persoană liberă și respect și libertatea celorlalți. Nu pot să neg că în anumite momente am simțit asta, dar am știut să o controlez.”, a detaliat. A spus că le va susține deciziile copiilor întotdeauna și că vor putea conta pe el.

“Niciodată n-am intervenit în deciziile sau alegerile copiilor meu. Sunt tatăl lor și rolul meu este să-i însoțesc pe acest drum. Nu vin să pun niciun fel de obstacol. Acum e rândul lor să-și construiască viața.”, a punctat Jorge Poza.

Ce spus Eduardo Santamarina despre copiii lui Mayrin Villanueva

În 2021, actorul din Rubi a vorbit într-un interviu pentru Tvynovelas despre dragostea pe care le-o poartă lui Romina și lui Sebastian. I-a crescut ca și cu mar fi copiii săi, asta pentru că îi cunoaște încă de când erau mici.

“Eu mereu spun că am cinci copii, trei sunt biologici și doi sunt fiii vitregi. Și în plus, locuiesc cu noi. Eu pe Romina și Sebastian îi cunosc de când am format un cuplu cu Mayrin, au venit în viața mea foarte mici, atunci au crescut cu mine.”, a punctat actorul.

Jorge Poza este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Mexic, a fost căsătorit cu Mayrin Villanueva și astăzi își continuă proiectele profesionale. Are peste 200 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe.

În ceea ce o privește pe Mayrin Villanueva, aceasta s-a născut pe 8 octombrie 1970 în Toluca și a devenit rapid una dintre vedetele preferate de telenovele. Este cunoscută pentru roluri în Yo amo a Juan în 2007, dar și Golpe de suerte în 2023 sau Mi corazon es tuyo în 2014. Este căsătorit cu Eduardo Santamarina din 2009, la doar un an de când a divorțat de Jorge Poza. Alături de cel din urmă are doi copii pe care îi crește alături de actualul soț.

În articolul

Jorge Poza vorbește despre copiii pe care îi are cu Mayrin Villanueva. Spune că “al doilea tată nu există”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 septembrie 2024. Scorpionii deschid un capitol nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea de mâine 13 septembrie. Va fi mai cald decât normalul perioadei în cea mai mare parte a țării. În unele zone, sunt așteptate ploi
a1.ro
Reacția Daianei după ce a aflat că Dani și Mădălina de la Insula Iubirii 8 s-au despărțit. Ce a spus fosta concurentă
HelloTaste.ro
Mousse de dovleac, cel mai cremos desert de toamnă
Catine
5 zodii cu cel mai bun horoscop pe 13 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Dârele lăsate de avioane pe cer trebuie să fie monitorizate. Companiile aeriene au luptat împotriva deciziei UE
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, un alt gest uriaş după ce i-a făcut un cadou superb unei mame singure cu 3 copii!
MediCOOL
Cauze ale durerilor de glezne. Ce poate sta la baza acestui disconfort
Spynews
Nuntă în familia lui Sorinel Copilul de Aur! Fratele lui, Adi de Adi, s-a căsătorit. Imagini de la eveniment / FOTO
DeParinti
Alergia la ambrozie în rândul copiilor: sfaturi pentru părinți
MediCOOL
Cum îți poți învăța copilul să aibă empatie. Rolul acesteia în sănătate mintală și dezvoltare
HelloTaste
Cum se face ciocolata Dubai cu fistic. Desertul viral, foarte ușor de făcut
x