Jorge Salinas își continuă planurile profesionale. Vedeta a revenit pe rețelele sociale

Publicat pe 06.12.2022 la 20:15 Actualizat pe 06.12.2022 la 20:27

Jorge Salinas își continuă planurile profesionale. Vedeta a revenit pe rețelele sociale.

Jorge Salinas are o familie fericită la momentul actual și este alături de copiii săi indiferent de circumstanțe. Cu toate acestea, este tatăl a șase copii în total, printre aceștia aflându-se și Valentina Noli, fructul unei relații de scurtă durată cu actrița de origine franceză, Andrea Noli. Cea din urmă nu și-a cunoscut niciodată tatăl și acesta nu a recunoscut-o.

Jorge Salinas este tatăl nelegitim al unei fete în vârstă de 15 ani

Andrea Noli și Jorge Salinas au avut o aventură de scurtă durată acum mai bine de 15 ani și rezultatul acesteia a fost Valentina Noli, fiica nelegitimă a actorului. Cu toate că au trecut atâția ani și Jorge Salinas nu a vorbit niciodată despre situația respectivă, actuala sa soție este de părere că partenerul său ar trebui să-și încheie socotelile acolo unde situația nu a fost pusă la punct. Pe 27 iulie, actorul a împlinit 54 de ani și a primit un mesaj emoționant din partea actualei sale soții, Elizabeth Álvarez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din păcate, Valentina Noli, tânăra în vârstă de 15 ani, este cea care nu a beneficiat niciodată de dragostea paternă. Chiar în ziua celebrării sale, cea care nu a putut fi alături de el a fost chiar fiica nelegitimă. Dacă Jorge Salinas evită acest subiect în preajma jurnaliștilor, a fost Elizabeth Álvarez cea care și-a exprimat dorința ca totul să fie bine pus la punct.

“Mi se pare foarte frumos ce spune. E o femeie care a făcut totul pentru familie. Sunt o familie foarte unită și drăgăstoasă și ce frumos că gândește așa.”, a spus Andrea Noli. Actrița mărturisește că i-ar plăcea ca toți copiii lui Jorge Salinas să trăiască în armonie la un moment dat.

“Normal că vrem acest lucru. Aș vrea ca mâine toți să se înțeleagă bine. E ideal, e ideal pentru toată lumea.”, a concluzionat vedeta. În iulie 2021, Andrea Noli spunea că i-ar plăcea ca fiica ei să-și cunoască tatăl adevărat, însă nu este ceva fără de care tânăra nu ar putea trăi. Cât despre Valentina, aceasta a declarat pentru “Ventaneando” în 2021 că nu simte nevoia de a-și întâlni părintele.

Jorge Salinas revine pe platourile de filmare

După ce Jorge Salinas și-a îngrijorat fanii în urma declarațiilor legate de problemele de sănătate, actorul a apărut în mediul online alături de fiica cea mare, Gabriella Cataño. Tânăra este fructul iubirii dintre celebra vedetă și Adriana Cataño. Jorge Salinas revine pe platourile de filmare după ce a declarat că isi doreste sa se revadă cu toți copiii.

În ciuda incertitudinii legate de starea sa de sănătate, Jorge Salinas a avut parte de o surpriză neașteptată. Fiica sa cea mare, Gabriella Cataño, l-a vizitat pe celebrul actor chiar în Mexic, acolo unde locuiește de ceva timp alături de Elizabeth Álvarez și copiii pe care îi are alături de această.

În articolul

Jorge Salinas își continuă planurile profesionale. Vedeta a revenit pe rețelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x