Jorge Salinas își dorește să fie un tată prezent. Actorul s-a întâlnit cu Valentina Noli, fiica pe care a recunoscut-o recent

Publicat pe 28.09.2022 la 14:57 Actualizat pe 28.09.2022 la 15:23

Jorge Salinas își dorește să fie un tată prezent. Actorul s-a întâlnit cu Valentina Noli, fiica pe care a recunoscut-o recent.

Jorge Salinas poartă o cămașă albă și o geacă neagră de piele

Jorge Salinas în cadrul unei premiere de teatru. 28 aprilie 2022

Profimedia Images

Jorge Salinas și-a recunoscut recent fiica pe care a avut-o din relația cu Andrea Noli. Cei doi s-au văzut pentru prima oară și actorul a mărturisit că din acel moment își dorește ca toate lucrurile să fie diferite. Nu este singurul copil pe care actorul îl are la activ și este recunoscut ca un tată grijuliu cu odraslele sale.

Jorge Salinas își dorește să fie un tată prezent

Marele actor spune că regretă purtarea sa din trecut și își dorește ca tot ceea ce se va întâmpla pe viitor să reflecte dorința sa de a-i fi alături fiicei sale, Valentina Noli. Jorge Salinas a recunoscut-o public pe tânără ca fiind unul dintre copiii săi în data de 31 august 2022. De mai bine de un an, acesta s-a arătat dispus să susțină faptul că fata de 16 ani nu are nicio legătură cu viața sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jorge Salinas și Andrea Noli au avut o relație de iubire pe când actorul era căsătorit, însă niciunul nu a recunoscut acest lucru oficial. Abia recent, actorul s-a arătat dornic să-și cunoască fiica. Tânăra Valentina și-a exprimat această dorință în repetate rânduri.

“Toți sunt copiii mei, eu sunt unicul tatăl. Toți copiii au mame diferite, dar eu sunt unicul tată. Nu o să împart aceste detalii cu voi, dar vă spun că sunt unicul tată a șase copii și vreau să fiu mereu alături de ei.”, a menționat actorul, potrivit Univision.com. Cu acea ocazie, a dezvăluit că are trei fiice: Gabriela, Valentina, Maxima, pe lângă cei trei băieți, Emilio, Santiago, Leon. Jurnaliștii locali au vrut să știe dacă actorul a cunoscut-o deja pe Valentina, însă Jorge Salinas a rămas încă o dată rezervat în privința dezvăluirilor personale. A subliniat faptul că a reflectat asupra vieții sale și în prezent își dorește să fie aproape de toți cei șase copii ai săi.

“Vreau să fiu un tată prezent, vreau să fiu un soț și un prieten de nădejde și să mențin totul pe linia de plutire.”, a transmis actorul. I-a mulțumit soției sale Elizabeth Álvarez pentru tot sprijinul pe care i l-a oferit de când formează un cuplu.

Ce spune Jorge Salinas despre familia sa

Jorge Salinas a mărturisit că de cele mai multe ori oamenii își pierd timpul luptându-se pentru lucruri care nu sunt în controlul lor, doar pentru a dovedi că au putere. A subliniat faptul că regretă anumite momente din trecut și că în prezent se află în căutarea adevărului.

“Niciodată nu voi fi complet, mereu va lipsi ceva, dar sunt gata să recapăt ce am pierdut ieri.”, a spus actorul. Andrea Noli s-a arătat rezervată în privința declarațiilor fostului său partener și nu a dorit să vorbească despre acest subiect în fața presei.

Vedeta spune că apreciază entuziasmul actualei soții a lui Jorge Salinas de a uni întreaga familie. “Am primit doar motive pozitive de a-mi exprima părerea despre ea. Vrea să ne unească pe toți, e cineva care este pro familie.”, a spus Andrea Noli într-unul dintre interviurile oferite presei din Mexic

În articolul

Jorge Salinas își dorește să fie un tată prezent. Actorul s-a întâlnit cu Valentina Noli, fiica pe care a recunoscut-o recent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x