Jorge Salinas își dorește să se reunească cu toți copiii. Ce are în plan actorul pentru viitorul familiei sale

Publicat pe 18.11.2022 la 15:06 Actualizat pe 18.11.2022 la 15:33

Jorge Salinas își dorește să se reunească cu toți copiii. Ce are în plan actorul pentru viitorul familiei sale.

Jorge Salinas poartă o cămașă albă și un costum negru, iar Elizabeth Alvarez poartă o rochie roșie și zâmbește

Jorge Salinas își dorește să se reunească cu toți copiii

Profimedia Images

Jorge Salinas a dezvăluit care este una dintre cele mai arzătoare dorințe ale sale. După ce a recunoscut că este tatăl Valentinei Noli, fructul iubirii din relația cu Andrea Noli, una dintre propunerile sale este să-și vadă toți cei șase copii în aceeași încăpere.

Jorge Salinas își dorește să se reunească cu toți copiii

Jorge Salinas a vorbit într-un interviu recent despre posibilitatea de a se reuni cu toți cei șase copii ai săi. După 16 ani, actorul a recunoscut că este tatăl Valentinei Noli, fructul iubirii ascunse cu Andrea Noli. Ideea de a fi în aceeași cameră cu moștenitorii pe care i-a adus pe lume cu patru dintre fostele sale iubiri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sper ca acest moment să vină într-o viitor apropiat pentru că relațiile umane sunt importante, mai ales cele între frați, până la urmă toți sunt o familie.”, a declarat Jorge Salinas pentru emisiunea Hoy, potrivit Univision.com. Indiferent de relațiile pe care le-a avut în trecut cu mamele acestora, își dorește ca tinerii să fie uniți.

“Tot ceea ce s-a întâmplat între părinți nu trebuie să fie un motiv pentru ca micuții să fie îndepărtați, mai ales că sunt frați. Regret multe lucruri, însă nu mai este loc de regrete, trebuie să te ocupi de lucruri.”, a spus. Relația acestuia cu Gabriela Catano, Jorge Emilio și Santiago se îndreaptă către un final fericit. Jorge Salinas spune că a învățat să le respecte spațiul personal al celor patru copii, având în vedere că aceștia și-au creat o nouă viață departe de el, în sânul altor familii.

“Aș vrea să comunic atunci când se poate pentru că trebuie să le respect deciziile, fiecare avem acum vieți diferite și ne-am maturizat într-un anumit fel.”, a declarat Jorge Salinas. De-a lungul timpului, îndrăgitul actor a avut mai multe partenere cu care a reușit să aducă pe lume copii ce în prezent îi seamănă negreșit.

Care au fost partenerele lui Jorge Salinas de-a lungul timpului

Adriana Catano a fost prima parteneră a lui Jorge Salinas. Au avut o relație între 1992 și 1995 și atunci s-a născut și Gabriella Catano ce în prezent are 26 de ani. Una dintre căsniciile sale eșuate a fost alături de Fatima Boggi. Între 1995 și 2006 s-au născut Jorge Emilio și Santiago. În prezent au 17 ani și locuiesc cu mama lor în Peru. Andrea Noli și Jorge Salinas au devenit părinții unei fetițe în 2006. În prezent, Valentina are 16 ani și este deja o adolescentă în toată regula.

Până acum două luni, actorul nu recunoștea faptul că tânăra este fiica sa. Ulterior, acesta a recunosc public ceea ce s-a întâmplat în trecut. Jorge Salinas este căsătorit astăzi cu Elizabeth Alvarez cu care are împreună doi copii, gemenii Maxima și Leon în vârstă de 6 ani. După ce a recunoscut-o pe fiica sa Valentina, Jorge Salinas și-a exprimat dorința de a fi un tată prezent în viața acesteia. A declarat că este tatăl ei în luna septembrie. În mediul online are peste 400 de fani din toată lumea și peste 90 de fotografii și filmulețe postate.

În articolul

Jorge Salinas își dorește să se reunească cu toți copiii. Ce are în plan actorul pentru viitorul familiei sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x