Jorge Salinas, la terapie după ce a devenit tătic de gemeni. Care este motivul

Publicat pe 12.05.2022 la 15:05 Actualizat pe 12.05.2022 la 15:29

Jorge Salinas apelează la ajutor specializat după ce a devenit tătic de gemeni. Care este motivul și cum se descurcă în prezent actorul cu cei doi copii ai săi.

Jorge Salinas stă alături de Elizabeth Álvarez

Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez

Profimedia Images

Jorge Salinas apelează de ceva timp la terapie, după ce a devenit tătic de gemeni. Bărbatul a trecut printr-un episod care l-a marcat alături de fiica sa și de atunci încearcă pe cât posibil să-și stăpânească comportamentul impulsiv.

Actorul a menționat deseori că se enervează repede atunci când ceva nu îi convine, însă o anumită etapă a vieții prin care a trecut l-a făcut să conșientizeze nevoia de a vorbi cu un specialist despre probleme sale.

Jorge Salinas, la terapie după ce a devenit tătic de gemeni

Într-un interviu acordat recent, Jorge Salinas a mărturisit că a trebuit să accepte faptul că are nevoie de ajutorul specializat. Pentru a-și controla firea impulsivă și explozivă, celebrul actor a vorbit în repetate rânduri cu psihoterapeuți. A fost datorită fiicei sale Máxima motivul pentru care Jorge Salinas a luat această decizie radicală.

În vârstă de 53 de ani, căsătorit cu Elizabeth Álvarez, Jorge Salinas a povestit o întâmplare ce s-a petrecut cu cea mică. Se pare că dintr-o personalitate dură, actorul s-a transformat într-un tată plin de sentimente frumoase, asta pentru că micuța l-a făcut să plângă.

A post shared by Jorge Salinas (@salinasjorgemx)

“S-a întâmplat cu Máxima pe când avea doar trei ani, am urlat la ea. Mi-a spus că pe femei nu trebuie să le bați, iar eu nu am înțeles. Atunci mi-a explicat că am lovit-o cu vocea.”, a mărturisit Jorge Salinas, conform Univision.com. Actorul a rămas foarte impresionat de gestul fetiței și de atunci a luat decizia de a vorbi cu psihoterapeuți specializați pentru a-și controla ieșirile nervoase. Ca urmare a acelui incident, Jorge Salinas se declară la momentul actual impresionat de importanța pe care sănătatea mintală trebuie să o aibă în viața unui om.

“Ceea ce s-a întâmplat cu fiica mea m-a învățat că toată lumea ar trebui să viziteze cabinetul unui psiholog, în special bărbații. Dacă toată lumea ar face acest lucru, atunci frustrările ar dispărea și nu ar mai fi nicio problemă cu ființele dragi pe care le-ai puteai răni.”, a completat actorul.

Elizabeth Álvarez s-a întors pe platourile de filmare, însă micuții îi simt lipsa mamei

Odată cu întoarcerea pe platourile de filmare, gemenii vedetei suferă de pe urma lipsei mamei lor. Elizabeth Álvarez filmează la momentul actual pentru telenovela “La Herencia”, produsă de Juan Osorio. Din această cauză, rolul de mămică a fost lăsat pe planul numărul doi.

Jorge Salinas este cel care se ocupă de micuți, asta pentru că actorul nu are în discuție niciun proiect profesional. Cu toate acestea, actorul mărturisește că gemenii simt tot mai acut lipsa mamei lor în casă.

“Mă întreabă mereu când se întoarce mama, însă eu le spun că pot să am grijă de ei la fel de bine.”, a declarat Jorge Salinas. Având în vedere faptul că actorul nu are niciun proiect profesional în desfășurare, acesta își dedică tot timpul creșterii micuților gemeni.

“Trebuie mereu să le dau să mănânce la ore fixe, să fiu cu ei, să îi duc la școală, este momentul meu.”, a completat acesta. Jorge Salinas a subliniat că gemenii simt atât de mult lipsa mamei lor, încât atunci când aceasta ajunge acasă, cei doi nu se mai desprind din brațele sale.

În articolul

Jorge Salinas, la terapie după ce a devenit tătic de gemeni. Care este motivul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2022. Balanțele au de luat o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Care este salariul maxim pe care poate să îi primească un inspector ANAF
a1.ro
Sfinții Constantin și Elena 2022: Tradiții, obiceiuri și superstiții pe 21 mai. Ce nu e bine să faci la sărbătoarea de azi
Catine
Salată de ton cu ouă fierte, perfectă pentru gustări delicioase
retetefeldefel.ro
Parfait cu cremă de brânză și fructe de pădure
useit.ro
Țara cu cei mai mulți miliardari. Unde locuiesc unele dintre cele mai bogate persoane din lume
as.ro
„Este incredibilă!” Ion Ţiriac i-a uimit pe străini cu plăcerea pentru care plăteşte o avere în fiecare an
Antenastars
Ioana Ginghină are o soră secretă. De ce nu şi-au vorbit niciodată: "Mi-ar fi plăcut să..."
Spynews
Satul rotund din România! Străinii sunt fascinați de el! Ai idee unde este? / FOTO
x