Jorge Salinas, la un pas de moarte. Ce boală i-a pus în pericol viața și cum a reușit să depășească momentul

Publicat pe 07.02.2022 la 14:30 Actualizat pe 09.02.2022 la 15:41

Jorge Salinas vorbește pentru prima oară despre boala care i-a pus în pericol viața și spune cum a scăpat cu viață. Ce s-a întâmplat.

Jorge Salinas poartă un tricou gri și un sacou albastru

Jorge Salinas pe covorul roșu. 26 nov. 2018

Profimedia Images

Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez au împlinit 10 ani de căsătorie în 2021, iar actorul a vorbit pentru prima oară despre fericirea în cadrul familiei. Dacă până acum nimeni nu știa de problema pe care acesta a avut-o, iată că detaliile au ieșit la iveală.

Jorge Salinas a fost la un pas de moarte din cauza unei boli, însă acum actorul se găsește într-o stare de sănătate bună.

Jorge Salinas, la un pas de moarte din cauza unei boli

Jorge Salinas este unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți actori din lumea telenovelelor, iar producțiile în care a jucat nu se pot număra cu siguranță atât de ușor. ‘La otra familia’ (2011), ‘Labios rojos’ (2011) și cea mai recentă telenovelă, ‘Sexo, pudor y lágrimas’ ( partea a doua), sunt doar câteva dintre reușitele lui Jorge Salinas.

Dacă actorul își dorea întotdeauna să aibă rol de protagonist, Elizabeth Álvarez a fost cea care l-a încurajat să încerce și altceva. Cei doi îndrăgostiți sunt părinții gemenilor Máxima și Leó și au reușit întotdeauna să se sprijine atât la bine, cât și la greu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-unul dintre interviurile oferite recent, actorul a mărturisit că se simte recunoscător pentru dragostea primită din partea publicului și pentru viața pe care o trăiește, asta pentru că acum 11 ani s-a îmbolnăvit și a crezut că nu va mai trăi niciodată.

“Mă simt binecuvântat datorită oamenilor, datorită muncii mele, datorită lui Dumnezeu. Eu nu ar fi trebuit să fiu azi aici, așa că sunt fericit că o pot face.”, a declarat Jorge Salinas, conform Univision.com. Deși Jorge Salinas nu a dezvăluit ce boală i-a îngreunat viața, acest spune că de cele mai multe ori oamenii mor din cauza ei.

“Am avut tromboză venoasă profundă acum 11 ani și dacă 99% din oameni mor din cauza ei, atunci eu mă simt norocos.”, a mai spus actorul.

Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez se sprijină reciproc

Într-un interviu oferit recent, Elizabeth Álvarez a mărturisit că se simte mândră de Jorge Salinas pentru toate reușitele acestuia de-a lungul carierei sale.

“Așa cum am spus atunci când ne-am căsătorit, trecem împreună și la bine și la rău. Dacă iubești, ești împreună cu persoana respectivă în orice moment, tot timpul să oferi sprijin 100% și îmi place să-l văd pe Jorge de acum. Să-l văd sănătos, frumos, talentat. Este tatăl copiilor mei și îmi doresc ce e mai bine pentru el.”, a declarat Elizabeth Álvarez.

Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez sunt mândri de copiii lor și își petrec fiecare clipă alături de ei, așa cum s-a întâmplat chiar de ziua lor, atunci când micuții au plecat alături de părinți într-o excursie inedită. Pentru a-și menține relația vie și sănătoasă, cei doi îndrăgostiți realizează întotdeauna planuri mărețe alături de cei mici și le duc întotdeauna la bun sfârșit.

Cuplul s-a cunoscut în 2008, în cadrul filmărilor pentru telenovela “Fuego en la sangre”, însă și-au confirmat relația un an mai târziu, asta după ce Elizabeth Álvarez l-a respins pe Jorge Salinas de mai multe ori.

În articolul

Jorge Salinas, la un pas de moarte. Ce boală i-a pus în pericol viața și cum a reușit să depășească momentul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x