Jorge Salinas o apără pe soția Elizabeth Alvarez în fața criticilor. Internauții spun că a luat mai multe kilograme în plus

Publicat pe 25.07.2024 la 12:10 Actualizat pe 25.07.2024 la 12:33

Jorge Salinas a ieșit în apărarea soției sale, actrița Elizabeth Alvarez. Aceasta din urmă a fost criticată pentru faptul că ar fi luat mai multe kilograme în plus.

actor pe scenă

Jorge Salinas o apără pe soția Elizabeth Alvarez în fața criticilor

Getty Images

Jorge Salinas a simțit nevoia să îi ia apărarea soției sale după ce aceasta ar fi fost criticată pe internet pentru kilogramele în plus fără a fi însărcinată. Actorul de origine mexicană a venit cu explicații în fața jignirilor.

Jorge Salinas o apără pe soția Elizabeth Alvarez în fața criticilor

La scurt timp după ce a fost surprinsă pe internet într-o reclamă, Elizabeth Gutierrez a fost criticată pentru burtica pe care a arătat-o în fața camerei. Soțul său nu a putut lăsa lucrurile să evolueze în acest sens.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Elizabeth este frumoasă, drăguță și foarte bună. Mie îmi place și mai presus de toate, o să vă spun ceva tuturor femeilor și tuturor bărbaților. Noi suntem suflete cu toții, corpul este doar un ajutor pe care îl primim.”, a spus Jorge Salinas. Nu a trecut multă vreme și Jorge Salinas a revenit cu explicații, așa cum nu o face de prea multe ori în fața reporterilor.

“Soția mea este frumoasă, mă umple de bucurie, îmi place, mă atrage în toate privințele pe care le-am trăit în toți acești ani de când formăm un cuplu. Eu nu am întâlnit niciun comentariu ca cele pe care le menționați, dar sunt foarte mulțumit vieții pentru femeia frumoasă pe care mi-a oferit-o.”, a spus, arată peopleenespanol.com.

Elizabeth Alvarez este foarte apreciată și în mediul online. Are 1 milion de prieteni virtuali și a publicat până în prezent peste 500 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în vacanță, alături de familie. De multe ori, vedeta a fost supusă criticii, însă de cele mai multe ori a știut cum să revină și să demonstreze faptul că își merită locul.

Îndrăgostiții au în prezent o agendă foarte plină. El filmează pentru telenovela El angel de Aurora, în timp ce ea se pregătește pentru a urca pe scenele de teatru cu opera Perfume de gardenia.

“Avem o coordonare excelentă pentru a nu uita de principalul nostru obiectiv care este creșterea copiilor. Apoi avem ajutorul oamenilor cu care ne îndeplinim obligațiile profesionale.”, a spus actorul despre gemeni.

Ce spune Jorge Salinas despre relația cu Elizabeth Alvarez

Acesta este de părere că fericirea soției este și fericirea sa. Asta înseamnă că fiecare realizare profesională pe care aceasta a avut, îl face fericit de asemenea.

“Eu o s-o sprijin toată viața și ea se bucură să petreacă timp cu copiii. Avem acest acord împreună, ea mă sprijină ca eu să ajungă unde-mi place, ce semnifică actoria și să fiu tată, pentru că este un lucru bun să fii tată.”, a spus acesta.

S-a căsătorit cu Elizabeth Alvarez în 2011 și de atunci formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Mexic. De asemenea, a fost căsătorit cu Fatima Boggio între 1995 și 2006. Printre telenovelele în care a jucat de-a lungul timpului se numără Mi corazon es tuyo intre 2014 și 2015, dar și Fuego en la sangre în 2008. Nu este pentru prima oară când ajunge în fața jurnaliștilor dintr-un scandal legate de relația sa actuală.

În articolul

Jorge Salinas o apără pe soția Elizabeth Alvarez în fața criticilor. Internauții spun că a luat mai multe kilograme în plus

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x