Jorge Salinas se lasă pe mâna soției și acceptă sfaturile pe care le primește de la frumoasa femeie

Publicat pe 04.10.2021 la 16:27 Actualizat pe 04.10.2021 la 16:35

Jorge Salinas este cunoscut pentru rolurile sale celebre din telenovele, dar puțini știu că actorul acceptă toate sfaturile pe care le primește din partea soției atunci când vine vorba despre cariera sa.

Jorge Salinas poartă pantaloni negri și un sacou cu paiete

Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez în 2019 la Billboard Latin Music Awards

Getty

De-a lungul timpului, Jorge Salinas a reușit să intre în pielea oricărui personaj pe care l-a interpretat. Fie că a fost vorba despre un rol negativ sau unul pozitiv, actorul și-a dat întotdeauna silința pentru ca munca lui să fie apreciată.

Pentru ultima producție la care lucrează, bărbatul nu a reușit să-și adune forțele și să lucreze la adevăratul lui potențial, însă soția acestuia a fost cea care i-a dat curajul să meargă mai departe și să vadă dincolo de piedicile pe care le are de înfruntat.

Jorge Salinas vorbește despre soția lui și spune că aceasta îl sfătuiește atunci când se simte în impas și astfel e sigur că deciziile pe care le ia sunt cele corecte.

Jorge Salinas acceptă sfaturile pe care le primește de la soție

Jorge Salinas mărturisește că Elizabeth Alvarez, femeia care îi este soție de atâta timp, reușește să vadă momentele în care are nevoie de ajutor și astfel intervine pentru a-i oferi sfaturi.

“Mi-a deschis ochii. M-a făcut să renunț la mândrie.”, spune actorul.

Dat fiind faptul că în ultima telenovelă pentru care filmează, Jorge Salinas nu interpretează un rol principal, probleme au început să apară destul de repede.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Protagonistul se află în fiecare personaj, cel puțin așa credeam. “, a mărturisit Jorge Salinas.

Jorge Salinas spune că este un actor care are nevoie de îndrumare, chiar și după atâta timp în care și-a făcut meseria fără greșeală. Printre premiile pe care a avut ocazia să le aibă în palamares de-a lungul timpului se numără și “Best Lead Actor” în anul 2000 pentru telenovela “Tres mujerez”.

În 2012 a primit premiul pentru “Best Couple” împreună cu Ana Brenda Contreras, alături de care a jucat în “La que no podia amar”.

Jorge Salinas vorbește despre soția lui

Jorge Salinas este ajutat atât de soția lui, cât și de producătoarea telenovelei care întotdeauna îl inspiră și îi redă încrederea în sine.

“Sunt foarte fericit pentru că în fiecare zi îmi dau seama cât de norocos sunt. Tot ceea ce văd eu ca fiind defect, de fapt, nu este. Sper că voi învăța în continuare lucruri importante de la viață.”, mai spune Jorge Salinas.

Jorge Salinas s-a născut la 27 iulie 1968 în Mexic și este cunoscut pentru rolurile sale pe care le-a interpretat în telenovele de renume. Înainte de a se căsători cu Elizabeth Alvarez în 2011, acesta a mai fost însurat cu Fatima Boggio.

Din relația pe care a avut-o cu Adriana Catano, actorul are o fiică, Gabriela, născută în 1995. Ulterior, din prima căsătorie s-au născut gemenii Santiago și Jorge Emilio în 2005. Jorge Salinas mai are o fiică născută în 2006 din relația pe care a avut-o cu actrița Andrea Noli.

Actorul a studiat la “Centro de Educacion Artistica” și după ce a ieșit de pe băncile școlii a reușit să primească un rol în telenovela “Valeria y Maximiliano”. A mai apărut în seriale ca „El abuelo y yo”, „Mágica juventud”, „Dos mujeres”, “Un camino” și “María Isabel „.

În articolul

Jorge Salinas se lasă pe mâna soției și acceptă sfaturile pe care le primește de la frumoasa femeie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x