Jorge Salinas se operează de urgență. Cu ce afecțiune se confruntă actorul

Publicat pe 21.10.2021 la 12:01 Actualizat pe 21.10.2021 la 12:48

Jorge Salinas are mari problema cu coloana și se operează de urgență. Actorii și-a anunțat fanii despre diagnosticul pe care l-a primit din partea medicilor.

Jorge Salinas poartă un costum închis la culoare și o maletă neagră

Jorge Salinas la premiera unei piese de teatru în 2019

Profimedia

Jorge Salinas, unul dintre cei mai cunoscuți actori de telenovele, și-a anunțat fanii că urmează să se opereze de urgență din cauza unor dureri pe care le-a avut de-a lungul timpului la coloană.

Actorul speră ca totul să decurgă conform planului și să nu intervină complicații care să îi afecteze viața și activitățile profesionale. Acesta filmează pentru o nouă telenovelă, însă va trebui să renunțe la proiecte pentru o perioadă.

Timp de 30 de ani, Jorge Salinas a intrat în pielea a diferite personaje, de la doctor, la antreprenor sau chiar și cântăreț. Cu toate că în cea mai recentă telenovelă pentru care filmează, acesta nu este protagonist, acest lucru nu îl face mai puțin dornic să-și încânte din nou publicul cu prezența pe micile ecrane.

Jorge Salinas se operează de urgență

În telenovela “S.O.S Me estoy enamorando”, Jorge Salinas joacă rolul lui “Vicente”, un personaj cu un caracter aparte care reușește să-l scoată pe actor din zona de conform.

În ultimii ani, Jorge Salinas a ajuns de mai multe ori la spital din cauza problemelor medicale pe care le-a avut, însă acum va trebui să ia o decizie cât mai rapid în ceea ce privește sănătatea sa.

“Încerc să intru cât mai bine în pielea personajului, însă totul este doar o ficțiune, așa că trebuie să mă concentrez mai mult pe psihic decât pe acțiunile fizice. Nu am jucat niciodată rolul unei persoane nevăzătoare, însă este o cu totul altă provocare.”, spune Jorge Salinas, conform tvynovelas.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jorge Salinas a reușit cu ajutorul soției sale să își înfrângă teama de a juca în cea mai nouă telenovelă pentru care repetă la momentul actual, însă mărturisește că este dificil să fii în pielea unei persoane cu dizabilități.

“Părinții mei m-au învățat să fiu respectuos cu oricine, indiferent de clasa socială sau problemele fizice pe care le are cineva.”, mărturisește actorul.

Cât despre operație, Jorge Salinas recunoaște că trebuie să meargă la spital cât mai repede pentru a nu se agrava situația. Acesta a declarat că nu va renunța filmări din această cauză, însă ulterior își va lua o pauză.

Cu ce afecțiune se confruntă Jorge Salinas

Jorge Salinas mărturisește că în timpul filmărilor îi este foarte dificil să suporte durerea, însă nu își dorește să renunțe la proiect atât de curând. Cu toate acestea, sănătatea este pe primul loc, iar actorul se va opera cât mai curând.

“Înveți să trăiești cu durerea, dar cum se vor termina filmările mă voi duce la cel mai bun doctor și mă voi opera.”, spune actorul.

Jorge Salinas nu a renunțat la meseria care l-a făcut celebru nici anul trecut când a trebuit să treacă printr-o experiență similară în ceea ce privește sănătatea.

“Sunt persoane care nu au puterea financiară de a se duce la doctor și a-și rezolva problemele, iar sistemul medical nu oferă proteze celor care au nevoie.”, recunoaște actorul.

De curând, Jorge Salinas și soția lui au sărbătorit 10 ani de căsnicie și și-au lăsat mesaje extrem de romantice pe rețelele de socializare.

În articolul

Jorge Salinas se operează de urgență. Cu ce afecțiune se confruntă actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x