Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez au postat o fotografie de familie realizată de profesioniști. Cum întâmpină actorii sărbătorile de iarnă alături de cei doi copii

Publicat pe 19.12.2022 la 19:31 Actualizat pe 19.12.2022 la 20:00

Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez au postat o fotografie de familie realizată de profesioniști. Cum întâmpină actorii sărbătorile de iarnă alături de cei doi copii.

Jorge Salinas poartă o cămașă albă și un costum negru, iar Elizabeth Alvarez poartă un costum roșu și are un ruj roșu

Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez

Getty Images

Jorge Salinas a dezvăluit că și-a schimbat părerea despre viață de-a lungul timpului. Sărbătorile de iarnă de anul acesta, actorul își dorește liniște alături de cei dragi. De asemenea, încearcă să le ofere sfaturi celor șase copii ai săi.

Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez au postat o fotografie de familie realizată de profesioniști

Deși a părut întotdeauna că are o viață perfectă, Jorge Salinas a decis să vorbească despre momentele mai puțin plăcute pe care le-a trăit. Acesta le recomandă tuturor să face pace cu cei din jur, așa cum a ținut el să facă la vârsta de 54 de ani. Protagonistul din “S.O.S me estoy enamorando” a dezvăluit în fața jurnaliștilor că se simte “vinovat” pentru anumite întâmplări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Eu m-am iertat pentru că mă simțeam vinovat pentru multe lucruri, asta pot să iert, dar e ceva ce îmi va lua toată viața.”, a spus Jorge Salinas. Cu această ocazie a transmis fanilor sărbători fericite și le-a spus acestora că iertarea este cheia unei vieți liniștite.

“Într-o zi așa specială cum e Crăciunul, sper că toți să ne unim alături de familie și să rămână iertarea cea care dă tonul.”, a subliniat. Jorge Salinas spune că este dezamăgit din pricina umanității și semnalează inocența cu care toți privesc sărbătorile atunci când acestea se apropie. Cât despre copiii săi, actorul a menționat că își dorește ca aceștia să nu-și piardă inocența.

“Inocența este ceva ce nu se mai întoarce niciodată, și într-o ființă umană să fii inocent este minunat.”, a continuat. De-a lungul timpului, spune că a trăit mai multe decepții în viață și din această pricină și-a pierdut încrederea în umanitate: „Mi-e dor să cred în oameni, să cred în ființele umane.”

“Încerc să am un spirit civic și când pot, ajut oamenii pentru a avea o viață mai bună.”, a spus.

Jorge Salinas mărturisește care sunt păcatele care îl urmăresc

Marele actor a reflectat asupra întâmplărilor din viața sa și a vorbit despre păcatele pe care le-a comis și care își dorește a fi iertate.

“Actorii sunt foarte egoiști. Ne plac aplauzele, dar ne place și să ne plătească bine. Dacă este să mă vezi pe mine, trebuie să mă plătești, dar încerc să lucrez în fiecare zi.”, a declarat. Jorge Salinas a subliniat faptul că în opinia sa este egocentric și mândru. Își dorește de asemenea să lase moștenire celor șase copii ai săi: Maxima și Leon, Jorge și Santiago și Gabriela și Valentina.

“Sper să mai fiu viu ca să fiu alături de copiii mei, alături de fiecare. Mi se pare că asta e cel mai important. Moștenirea noastră, a fiecăruia, este familia și asta se reflectă în copiii noștri, în tipul de oameni în care se transformă pe viitor, ce va ajunge din ei, să fie oameni buni.”, a semnalat Jorge Salinas.

În articolul

Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez au postat o fotografie de familie realizată de profesioniști. Cum întâmpină actorii sărbătorile de iarnă alături de cei doi copii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x