Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez sărbătoresc 11 ani de căsnicie. Ce mesaj i-a lăsat actrița partenerului său

Publicat pe 17.10.2022 la 14:01 Actualizat pe 17.10.2022 la 14:39

Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez sărbătoresc 11 ani de căsnicie. Ce mesaj i-a lăsat actrița partenerului său și cum au petrecut îndrăgostiții.

Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez stau unul lângă celălalt și zâmbesc

Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez pe covorul roșu în cadrul premierei "Todo Para La Mujer". 16 oct. 2019

Getty Images

Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez se află în vacanță la New York, locație pe care cei doi au ales-o pentru a-și sărbători iubirea. Primele imagini au fost publicate pe internet chiar de către actriță, iar internauții nu au întârziat să apară cu mesajele și aprecierile.

Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez sărbătoresc 11 ani de căsnicie

La mai bine de un deceniu, Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez au decis să scrie istorie cu iubirea lor. Relația a fost principalul protagonist, iar familia pe care au întemeiat-o pe primul loc în viețile amândurora. Faimoșii sărbătoresc 11 ani de căsnicie la New York, loc în care au fost văzuți extrem de romantici. Chiar dacă a trecut foarte multă vreme de când și-au spus jurămintele pentru prima oară, cei doi au rămas la fel de uniți.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei “Fuego en la sangre”. Jorge Salinas și-a făcut publică relația în anul 2009, iar în 2011 au spus “DA” unui viitor împreună. Grație rețelelor sociale, actrița a publicat un mesaj romantic pentru partenerul său, dar și o serie de fotografii din vacanță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sărbători, cea de-a 11-a noastră aniversare, număr plin de spiritualitate, de sensibilitate. Semnifică putere, alianță, indestructibilitate și durabilitate. Nu am nici cea mai mică îndoială că totul a depins de noi pentru ca relația să funcționeze, o iubire adevărată. Cu efort, răbdare, voință pentru a vrea ca lucrurile să se întâmple, pentru că nimic nu vine de la sine. Totul necesită muncă, disciplină și rezultatul este o căsnicie solidă cu un fundament solid.”, a scris Elizabeth Álvarez pe pagina personală de socializare. De asemenea, vedeta a dezvăluit că fiecare aniversare au sărbătorit-o cu câte o călătorie, iar de data aceasta au ales New York. Cu toate acestea, vacanța va fi una scurtă, dat fiind faptul că amândoi se găsesc în plin proces profesional.

Citește și: Jennifer Lopez întinerește pe zi ce trece. Ultima a apariție i-a uimit pe fani! Cum arată într-o ținută cu decolteu adânc

“Ca întotdeuna, sărbătorind cu o călătorie. De data aceasta una scurtă la New York. Din cauza muncii nu am putut mai mult, însă ne suntem indispensabili unul celuilalt și continuăm să ne iubim în fiecare zi. Dragostea crește dacă ai grijă de ea și o protejezi. Tu și eu pentru alți 11 ani. Îți mulțumesc pentru cadou. Te iubesc, soțul meu iubit, Jorge Salinas.”, a mai scris faimoasa.

Jorge Salinas spune că a sărutat alte femei

Deși Jorge Salinas a sărbătorit cel de-al 11-lea an de căsnicie cu Elizabeth Álvarez, acum ceva vreme actorul a declarat că a sărutat și alte femei.

“Alcoolul te face să faci lucruri pe care nu le dorești, însă dacă femeia ta spune că nu este nicio problemă atunci nu este nicio problemă, nu trebuie făcută o prea mare dramă. Fiecare ființă umană trebuie să fie responsabilă de faptele sale. Fiecare lucru are consecințe pozitive sau negative și trebuie asumate.”, a spus actorul, potrivit Tvnotas.com.mx. Acesta a subliniat că nu are nicio problemă cu afecțiunea față de fani.

Citește și: Natalia Oreiro, într-o rochie strălucitoare pe rețelele sociale. Cizmele “de aur” au fost atracția principală

“Câteodată pozele nu sunt reale, nici videoclipurile, sunt contrafăcute. De altfel, și eu am sărutat persoane care nu au fost perechea mea, nu ar trebui să judecăm atît.”, a spus.

În articolul

Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez sărbătoresc 11 ani de căsnicie. Ce mesaj i-a lăsat actrița partenerului său

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ploi şi vijelii peste România. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 15 grade Celsius în mai multe regiuni ale ţării
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x