Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez și-au sărbătorit gemenii. Micuții au împlinit 6 ani și au avut parte de o petrecere pe cinste

Publicat pe 15.12.2021 la 14:58 Actualizat pe 15.12.2021 la 15:29

León și Máxima, gemenii cuplului Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez, au împlinit 6 ani. Părinții le-au pregătit o petrecere pe cinste, iar imaginile au ajuns imediat pe rețelele sociale.

Jorge Salinas poartă un costum negru, cămașă albă și o cravată neagră. Stă lângă soția lui, Elizabeth Alvarez care poartă o rochie fără mâneci, cu bretele

Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez în cadrul The Paley Center for Media's Hollywood Tribute to Hispanic Achievements in Television în anul 2016

Getty Images

Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez au avut parte de o petrecere pe cinste acum ceva vreme. Gemenii cuplului au împlinit șase ani, iar părinții au reușit să le pregătească o petrecere pe cinste. A fost o zi de naștere cu tematică, iar toți invitații s-au distrat.

Micuții au avut parte de cea mai frumoasă zi de naștere, iar părinții au terminat petrecerea la fel de încântați cum au și început-o. Elizabeth Alvarez a împărtășit cu urmăritorii câteva imagini din cadrul petrecerii, acolo unde copiii au avut parte de globuri colorate, tort și multe alte jucării.

Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez și-au sărbătorit gemenii

Internauții nu au putut să nu observe cât de bine seamănă gemenii cu tatăl lor, faimosul actor mexican. Unii fani de pe Instagram spun, mai în glumă mai în serios, că Jorge Salinas a fost clonat și astfel au apărut copiii.

Chantal Andere a fost una dintre vedetele prezente la petrecere și ulterior a lăsat un mesaj în care a mărturisit că s-a simțit bine. “Am petrecut foarte bine”, a scris aceasta.

“Aniversare fericită copiilor noștri, León y Máxima. Au împlinit șase ani și ne-am distrat maxim, sunt niște amintiri pe care le vom prețui mereu. Vă iubim cu toată ființa noastră, Jorge Salinas și eu, cea mai mândră și fericită mamă care vă vede crescând.”, a scris Elizabeth Alvarez pe Instagram, conform univision.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi copii au avut parte de tematici diferite, fiecare cu preferințele sale, iar rezultatul a fost spectaculos, două petreceri într-una. În cazul fetiței, tematica a reprezentat-o păpușa Ksimeritos, o gamă de jucării prezente în Mexic. De asemenea, a avut parte și de o asistentă care a ajutat-o cu “bolnavii” prezenți la petrecere. Maxima a fost de-a dreptul încântată.

“Cel mai bun cadou, expresia de pe fața fetiței mele.”, a mai scris Elizabeth Alvarez.

Dacă Elizabeth Alvarez a ales să posteze fotografii din cadrul evenimentului, iată că acest lucru nu a fost valabil și în cazul lui Jorge Salinas. Actorul a ales doar să comenteze în dreptul postărilor soției.

Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez, alături de copii

Jorge Salinas nu obișnuiește să împărtășească pe rețelele sociale fotografii și filmulețe cu familia. Actorul mai are o fiică în vârstă de 25 de ani, Gabriella Catano, copilul rezultat din relația cu Adriana Cataño, dar și gemenii Santiago și Emilio în vârstă de 17 ani.

Andrea Noli a declarat de-a lungul timpului că fiica de 15 ani, Valentina Noli, este copilul lui Jorge Salinas, însă actorul nu a recunoscut niciodată.

Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez reușesc de fiecare dată să le creeze micuților o stare cât mai bună și să le facă zilele cât mai frumoase. Chiar de ziua lor, copiii au fost duși într-un loc magic și s-au plimbat alături de părinți.

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru telenovela “Fuego en la Sangre” în anul 2008, iar un an mai târziu cei doi și-au făcut publică relația, asta după ce actrița l-a refuzat de multe ori pe partenerul său. Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez formează unul dintre cele mai iubite cupluri din lume.

În articolul

Jorge Salinas și Elizabeth Álvarez și-au sărbătorit gemenii. Micuții au împlinit 6 ani și au avut parte de o petrecere pe cinste

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x