Jorge Salinas spune că “n-o ajută” pe Elizabeth Álvarez în creșterea celor doi copii. “Fac ceea ce trebuie să fac”

Publicat pe 15.05.2024 la 15:15 Actualizat pe 15.05.2024 la 15:41

Actorul i-a asigurat pe toți că este responsabilitatea sa să-i educe pe gemenii Máxima și León alături de soție. Cu micuții s-a arătat cel mai apropiat dintre cei șase copii pe care îi are în total.

actori stau unul lângă celălalt

Jorge Salinas spune că “n-o ajută” pe Elizabeth Álvarez în creșterea celor doi copii

Getty Images

Într-un interviu recent, actorul a vorbit despre munca de tată pe care o are de realizat împreună cu Elizabeth Álvarez, mama gemenilor Máxima și León. Jorge Salinas a lăsat să se înțeleagă foarte clar că nu o sprijină pe soția sa în creșterea micuților în vârstă de 8 ani, dar se află sub responsabilitățile sale să facă acest lucru.

Jorge Salinas spune că “n-o ajută” pe Elizabeth Alvarez în creșterea celor doi copii

Pentru a marca Ziua Mamei, actorul cunoscut din telenovele a vorbit despre soția sa. Acesta are peste 500 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este o mamă excepțională, care se dăruiește. Femeia mea este sufletul familiei și pentru asta o aplaud și îi mulțumesc și mă bucur pentru că ei sunt copiii mei.”, a mărturisit Jorge Salinas într-un interviu din 11 mai, arată univision.com. După ce a fost întrebat dacă o ajută pe soția sa în cazul muncii casnice, el a răspuns imediat, extrem de sigur pe sine.

Citește și: Jorge Salinas apare în fotografii emoționante alături de prima fiică, Gabriella Cataño. Actorul are mai mulți copii cu femei diferite

“Nu, eu nu o ajut pe Elizabeth. Eu fac ce trebuie să fac. Cum adică femeia este responsabilă? Nu. Ființele umane sunt responsabile de creșterea și grija și iubirea și respectul copiilor.”, a spus acesta. A subliniat că indiferent că este vorba despre femeie sau bărbat, toată lumea ar trebui să se îngrijească de propriul cămin și de respectarea acestuia. Protagonistul telenovelei Fuego en la sange a subliniat că alături de Máxima și León a trăit cel mai mult dintre cei șase copii pe care îi are.

“Dintre cei șase copii, ei sunt cei cu care am fost cel mai apropiat și abia au opt ani.”, a menționat actorul de telenovele. Ceilalți copii sunt: Gabriella cu Adriana Cataño, Jorge Emilio și Santiago cu Fátima Boggio și Valentina Noli cu Andrea Noli.

Jorge Salinas încearcă să fie un tată prezent pentru copiii săi

Cu toate că nu a ținut să ofere prea multe informații legate de situația cu Valentina Noli, fiica sa cea mare, a punctat că aceasta are în prezent 17 ani.

“Am foarte multă informație pe care evident că nu o voi împărtăși. Dar încerc să fiu alături de toți. Mereu există lucruri noi. Încerc să fiu un tată prezent și înțelegător, ceea ce este cel mai important.”, a spus acesta. Este căsătorit cu Elizabeth Alvarez și de-a lungul timpului s-a spus că aceștia ar avea certuri serioase în familie.

Și-au unit destinele în 2011 și recent actorul a punctat că se simte mândru de faptul că și-a descoperit latura feminină. Această practică l-a ajutat pe viitor, asta pentru că tatăl său a fost cel care l-a ajutat în acest sens.

“Mă fascinează, sunt un bărbat deschis și fără ocolișuri și fără probleme emoționale. Nu am nicio temă, nicio dualitate sexuală. Preferințele mele sunt către femei, le prefer pe ele, nu vreau să spun că nu accept domni.”, a dezvăluit. Este pentru prima oară când actorul a fost atât de deschis în acest sens.

În articolul

Jorge Salinas spune că “n-o ajută” pe Elizabeth Álvarez în creșterea celor doi copii. “Fac ceea ce trebuie să fac”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 iunie 2024. Racii au motive de bucurie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Am rămas fără 2.500 de lei". Un tânăr povesteşte cum i-au fost furaţi banii din cont în timp ce îşi rezerva vacanţa
a1.ro
Mesajul emoționant pe care Kate Middleton i l-a transmis soțului ei, Prințul William, de ziua lui. Viitorul rege a împlinit 42 ani
HelloTaste.ro
Eclere cu cremă de cocos și ciocolată albă
Catine
Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Berbecii și Balanțele resimt efecte puternice
useit.ro
De ce dispar vrăbiuțele din Europa. Fenomenul a fost observat și în România
as.ro
Ce a putut dezvălui cea mai cunoscută amantă din România despre milionarul român care şi-a înşelat soţia cu ea timp de 16 ani!
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă bei ceai negru în fiecare zi. Modificările produse de această băutură în organism
Spynews
Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul lui Adrian Minune: ”A fost superb” / VIDEO
DeParinti
Ce este creierul de gravidă: mit sau realitate
MediCOOL
Remedii naturale pentru a ameliora insolația. De ce pot fi folosite ca tratament
HelloTaste
Cobbler cu căpșuni. Un desert foarte simplu, dar delicios
x