Juan Pablo Gamboa, Willy din “La Usurpadora” la 23 de ani de la premiera telenovelei. Actorul are 4 copii și o familie frumoasă

Publicat pe 05.09.2022 la 21:00 Actualizat pe 05.09.2022 la 09:49

Guillermo Montero 'Willy', antagonistul din telenovela “La Usurpadora” la 23 de ani de la premiera telenovelei. Actorul nu s-a schimbat prea mult, dar are o familie frumoasă cu 4 copii. Cum arată în prezent.

Juan Pablo Gamboa poartă un costum închis la culoare și are o cravată albă

Juan Pablo Gamboa în 2004

Profimedia Images

Juan Pablo Gamboa a jucat în “La Usurpadora” rolul antagonistului și a fost detestat de mulți pentru scenele pe care le-a avut, însă în viața reală este iubit de fani și urmărit de toată lumea pe conturile de socializare.

Profilul actorului este plin de fotografii și filmulețe, atât din viața profesională cât și din cea personală, iar fanii nu au putut să nu observe familia frumoasă pe care o are acesta. Juan Pablo Gamboa are patru copii și o soție superbă, iar fotografiile stau mărturie.

Juan Pablo Gamboa avea 32 de ani când a jucat în “La Usurpadora” și cu toate că a interpretat un rol negativ, nu a putut fi trecută cu vederea carisma de care a dat dovadă.

Juan Pablo Gamboa, Willy din “La Usurpadora” la 23 de ani de la premiera telenovelei

“La Usurpadora” a avut premiera în 1998, acum 23 de ani. Telenovela spune povestea surorilor gemene Paola Bracho și Paulina Hernández, asemănătoare la exterior, dar foarte diferite la interior. Producția nu a venit doar cu o poveste inedită, dar a lăsat în urmă actori mari precum Fernando Colunga, Gabriela Spanic și Juan Pablo Gamboa.

Telenovela a avut un succes atât de mare încât în 2019 a existat un remake al acesteia cu Sandra Echeverría în rol principal. Andrés Palacios, Arap Bethke, Germán Bracco, Macarena Oz și Juan Martín Jáuregui au fost actorii care au făcut parte din poveste.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La mai bine de 20 de ani de la premiera telenovelei, Juan Pablo Gamboa apare în fața fanilor la fel de atrăgător, dar cu o familie frumoasă întregită de cei patru copii ai săi. Are 55 de ani și continuă să facă parte din lumea artistică, însă de cele mai multe ori petrece timp de calitate alături de cei dragi.

Scriitor, producător și cu multe implicări la activ în proiecte de teatru și televiziune, așa poate fi descrisă viața profesională a actorului Juan Pablo Gamboa.

Juan Pablo Gamboa, de-a lungul timpului

A jucat în telenovele precum ‘La viuda negra’, ‘El final del paraíso’, ‘El Chapo’ și ‘Sin senos no hay paraíso’, dar și în filme de succes precum ‘The Damned’, ‘Sniper: Ultimate Kill’ și ‘Loving Pablo’, acolo unde a împărțit platourile de filmare alături de Penélope Cruz, conform univision.com.

Juan Pablo Gamboa este căsătorit cu Juliana Ortega și trăiesc împreună în Miami, Florida. Pe contul personal de Instagram al actorului, fanii pot vedea cum familia s-a mărit de-a lungul timpului. Din căsnicia cu Viviana Escobedo, actorul are doi copii, Santiago și Mariana. Împreună cu Juliana Ortega are doi copii, Juan Martin și Mateo.

Ultimul personaj pe care l-a interpretat a fost “Nicolas Roldan” în telenovela “‘La nieta elegida” și a avut premiera în 2021. Juan Pablo Gamboa a făcut parte din “Screen Actors Guild” ce reprezintă artiști din televiziune și cinematografie. De asemenea, acesta este parte integrantă din Sociedad Actoral Hispanoamericana și el Conservatory of Dramatics Arts.

În ciuda faptului că a fost urât de multă lume pe vremea când îl interpreta pe “Willy”, toată lumea știe că acela a fost doar un rol, iar în viața reală Juan Pablo Gamboa este un familist convins și un tată devotat.

În articolul

Juan Pablo Gamboa, Willy din “La Usurpadora” la 23 de ani de la premiera telenovelei. Actorul are 4 copii și o familie frumoasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x