Juan Soler a făcut primele declarații despre presupusa legătură amoroasă cu Kate del Castillo. Care este adevărul

Publicat pe 11.09.2022 la 15:00 Actualizat pe 11.09.2022 la 14:17

Juan Soler a făcut primele declarații despre presupusa legătură amoroasă cu Kate del Castillo. Ce a declarat actorul și care este adevărul.

Juan Soler poartă blugi și o cămașă închisă la culoare

Juan Soler. 7 mai 2019

Profimedia Images

La mai bine de 20 de ani de la presupusa aventură cu Kate del Castillo, celebrul actor Juan Soler a făcut primele declarații despre acest subiect. Cei doi au lucrat împreună pe platourile de filmare pentru telenovela “Bajo la misma piel”.

Fiind protagoniști și împărtășind o relație de iubire pe micile ecrane, fanii au presupus că sentimentele lor au depășit povestea.

Juan Soler vorbește despre presupusa legătură amoroasă cu Kate del Castillo

Juan Soler și Kate del Castillo au împărțit platourile de filmare pe vremea când jucau împreună în telenovela “Bajo la misca piel”. În 2003 s-a vehiculat că actorii au avut o legătură amoroasă, însă niciunul nu a vorbit despre acest subiect până acum. Juan Soler a fost cel care a dorit să lămurească întreaga polemică și să își liniștească fanii.

“Niciodată nu am avut o relație cu Kate del Castillo. O respect, între noi există o frumoasă prietenie, am împărtășit un proiect minunat împreună, însă niciodată nu am ieșit cu ea în acest fel.”, a declarat Juan Soler, conform Univision.com. Actorul în vârstă de 58 de ani a subliniat că împreună au lucrat în cadrul unui proiect important care i-a unit ca și prieteni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu suntem prieteni buni, nu ne împărtășim secretele. A fost o experiență de muncă, am ieșit cu ceilalți colegi însă împreună nu.”, a mai spus celebrul actor. Cu toate acestea a declarat că întotdeauna i-a purtat respect colegei sale de platou.

La un an de la filmările pentru “Bajo la misma piel”, Juan Soler a avut oportunitatea de a lucra alături de Eric del Castillo, tatăl faimoasei Kate. În luna martie a lui 2022, actorul a postat în mediul online un videoclip în care apare alături de marele actor. Juan Soler s-a născut pe 19 ianuarie 1996 în Argentina. Este cunoscută relația amoroasă pe care a avut cu Maki Soler între 2003 și 2018.

Povestea vieții faimoasei actrițe Kate del Castillo

La 44 de ani, Kate del Castillo a reușit să-și construiască un nume în industria telenovelelor sud-americane. De-a lungul timpului a interpretat roluri care au reușit să o scoată din zona de anonimat și s-a făcut remarcată pe marile scene alături de actori cunoscuți.

De tânără a reușit să-și etaleze frumusețea și să-și demonstreze atât calitățile actoricești, cât și cele de model. Tatăl său a reprezentat întotdeauna un pilon important în viața sa, iar cele mai multe dintre exemple le-a avut din partea acestuia.

La începutul anilor ’90, Kate del Castillo și Ari Telch au început o relație de iubire grație întâlnirii pe care au avut pe platourile de filmare ale telenovelei “Muchachitas”. Telenovela a prins viață în 1991 și cei doi au împărțit platourile de filmare alături de Tiaré Scanda, Emma Laura și Cecilia Tijerina. La acea perioadă, cariera actriței Kate del Castillo era în floare.

Eric del Castillo a fost cel care a sprijinit-o întotdeauna pe Kate del Castillo în demersul său de a deveni una dintre cele mai bune actrițe de telenovele. Acum, bărbatul o îndeamnă pe fiica sa se îndepărteze pentru o perioadă de toate lucrurile ce îi provoacă greutăți.

În articolul

Juan Soler a făcut primele declarații despre presupusa legătură amoroasă cu Kate del Castillo. Care este adevărul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x