Juan Soler este din nou burlac. Celebrul actor s-a despărțit de partenera pe care a iubit-o și în tinerețe

Publicat pe 24.11.2022 la 13:32 Actualizat pe 24.11.2022 la 14:18

Juan Soler este din nou burlac. Celebrul actor s-a despărțit de partenera pe care a iubit-o și în tinerețe.

Juan Soler poartă o cămașă albă și un sacou negru și zâmbește

Juan Soler este din nou burlac după ce s-a despărțit de partenera pe care a iubit-o și în tinerețe

Getty Images

Într-un interviu recent, Juan Soler a dezvăluit faptul că în prezent este din nou burlac. După ce a mărturisit că formează un cuplu cu fosta sa iubită din tinerețe, actorul a vorbit sincer despre viața sa personală. În luna martie acesta vorbea despre María José Barbaglia, însă nu a oferit foarte multe detalii despre viața acesteia. Fanii cunoșteau doar aspectul distanței dintre cei doi îndrăgostiți.

Juan Soler este din nou burlac. Ce a declarat actorul

A început relația în 2021, dar abia un an mai târziu a dezvăluit care este partenera sa. Cu toate acestea, din cauza faptului că María José Barbaglia locuiește în Argentina a fost un impediment pentru ca cei doi să mai continue. Îndrăgostiții s-au iubit pe vremea când și actorul locuia în țara sa natală, la vârsta de 15 ani. În cea mai recentă întâlnire cu jurnaliștii, Juan Soler s-a arătat bucuros din punct de vedere profesional.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a primit un premiu important pentru munca sa în cadrul emisiunii “Sale el sol”, acolo unde este prezentator. Nu a oferit foarte multe detalii despre relația care a luat sfârșit.

“Nu mai sunt într-o relație, s-a rupt relația aia. Distanța a omorât-o.”, a declarat actorul, potrivit Tvnotas.com.mx. Juan Soler locuiește în prezent în Mexic, acolo unde își onorează cele mai multe dintre proiectele profesionale. Acesta nu a oferit mai multe detalii cu privire la subiect, destul de vizibil afectat de eveniment. Cei doi au trăit o relație de iubire de-a lungul a cinci ani cât au studiat în Argentina, însă destinul i-a împins către drumuri diferite ale vieții.

Citește și: Dulce María a vorbit despre câți bani câștigau actorii din „Rebelde”. „Mie mi-a mers foarte bine”

Juan Soler este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele. A jucat de-a lungul timpului în cele mai apreciate producții și pe plan personal a reușit să-și întemeieze o familie care la început a părut perfectă. A trăit o frumoasă poveste de iubire cu Maky, o altă actriță cunoscută, și împreună au o fată pe nume Azul.

Juan Soler vorbește despre complicațiile nașterii fiicei sale Azul

Din epoca în care era un bărbat căsătorit, Juan Soler și-a readus aminte câteva momente emoționante. Printre acestea se numără nașterea fiicei sale Azul. Pe vremea când aceasta urma să vină pe lume, Maky a avut mai multe complicații și chiar era să-și piardă viața.

Citește și: Natália Subtil a declarat că noul ei partener este un “tătic” mult mai prezent pentru fiica sa decât Sergio Mayer Mori

“Data de 20 februarie când s-a născut Azul a fost incredibilă. Nu s-a întâmplat nimic grav, dar m-am speriat. A fost și tatăl meu prezent. Maky era deja fără puls și Azul era gata să se nască, ea a pierdut foarte mult sânge și ne grăbeam spre doctor.”, a declarat Juan Soler. Acesta spune că soția sa a trecut printr-o etapă dificilă în timpul nașterii, fiind una dintre cele mai grele momente ale sale.

În ciuda despărțirii, Maky și Juan Soler își mențin relația de prietenie și comunică în continuare într-o armonie de nedescris. Cei doi au trecut prin etape de maturitate asemănătoare.

“Am o relație foarte bună cu Maky, contează mai mult decât toate diferențele pe care le-am avut de-a lungul timpului. Este o persoană pe care o ador și de care mă voi îngriji toată viața.”, a mai spus.

În articolul

Juan Soler este din nou burlac. Celebrul actor s-a despărțit de partenera pe care a iubit-o și în tinerețe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x