Juan Soler și-a întâlnit nepoata pentru prima oară. Micuța are 9 luni, dar actorul nu a văzut-o până acum

Publicat pe 01.05.2022 la 21:00 Actualizat pe 30.04.2022 la 12:41

Juan Soler a devenit bunic acum 9 luni, însă nu și-a putut vedea nepoțica până acum. Cunoscutul actor a împărtășit cu fanii din online primele imagini cu micuța ce l-a cucerit iremediabil.

Juan Soler poartă blugi și o cămașă descheiată la gât

Juan Soler în data de 7 mai 2019

Profimedia Images

Deși a devenit bunic acum 9 luni, Juan Soler nu a putut să-și vadă nepoțica din cauza restricțiilor impuse de COVID-19. Această trăiește în Argentina, iar regulile de intrare în țară sunt încă în plină desfășurare,

Primele imagini cu fetița au apărut pe contul de socializare al actorului, acolo unde fanii nu au ezitat să lase câteva cuvinte drept comentariu. Cu toate că Juan Soler locuiește singur în Mexic, actorul îl are mereu alături pe Borges, câinele său.

Juan Soler și-a întâlnit nepoata pentru prima oară

În luna martie a acestui an, Juan Soler anunța pe rețelele sociale că fiica lui a născut și el a devenit bunic pentru prima oară. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de COVID-19, actorul nu și-a putut cunoaștea nepoțica de la început.

Valentina, fiica actorului, locuiește în Argentina alături de familiei. Regulile impuse de pandemie sunt încă în vigoare, iar actorul nu a putut face nicio mișcare până când lucrurile nu s-au așezat la locul lor și a putut călători din nou. Juan Soler este originar din Argentina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După 9 luni de așteptare, cât micuța Alfonsina a mai crescut, Juan Soler a putut să o strângă în brațe pentru prima dată, iar evenimentul nu a rămas fără aprecierea celor din online. Actorul a postat un colaj de poze cu nepoțica, acolo unde zâmbește cu gura până la urechi.

“Nepoata mea, Alfonsina. Mor de iubire.”, a scris Juan Soler în dreptul colajului.

Fanii, dar și colegii faimoși, au comentat: “Multe felicitări, bunicule. E frumoasă”, “Ce frumusețe, așa ca tine”, “O păpușică, seamănă cu bunicul”, „Dragostea pentru nepoți e diferită”, „Bunic sfătuitor”.

Pe 26 martie, Valentina, fiica actorului, a născut pentru prima oară. Juan Soler a postat fotografii cu micuța încă de atunci, însă nu a reușit să o vadă în carne și oase, până acum.

Juan Soler, bunic pentru prima dată

“Asta a venit foarte natural, astea sunt dorințele copiilor tăi. Poate că copiii tăi nu vor copii și nu vei fi niciodată bunic, dar am fost binecuvântat și Valentina m-a făcut bunic și a dat naștere unei micuțe pe nume Alfonsina.”, a declarat actorul care va împlini în curând 56 de ani.

În primele zile după naștere, Valentina, fiica actorului, a lăsat câteva mesaje emoționante în online: „Alfonsina, micuțea mea leoaică. Nu ai putut să aștepți și ai ieșit cu patru săptămâni mai repede. Te-am îngrijit câteva zile până când ai putut să vii acasă alături de mama și tata. Au fost zile dificile, te-am văzut doar două ore pe zi, acum că suntem împreună acasă sunt mult mai liniștită.”

“Ai venit pentru a-mi face lumea perfectă, ai pus totul cap la cap și sunt sigură că nu am ce să cer mai mult de la viață. Ești cel mai prețios cadou pe care puteam să-l primesc.”, a mai spus.

Juan Soler s-a născut pe 19 ianuarie 1966 în Argentina. În tinerețe a jucat rugby în liga profesionistă, însă a realizat că actoria este meseria care îl împlinește cu adevărat. Actorul are trei fete, iar Valentina s-a născut în 1991 și locuiește în Argentina.

În articolul

Juan Soler și-a întâlnit nepoata pentru prima oară. Micuța are 9 luni, dar actorul nu a văzut-o până acum

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x