Juan Soler vorbește despre boala mamei sale. “A început să uite de noi”

Publicat pe 03.09.2024 la 11:48 Actualizat pe 03.09.2024 la 12:27

Într-un interviu recent, actorul a vorbit despre mama Keky ce trăiește în Argentina. Juan Soler se află în Mexic, ceea ce îi face foarte dificilă munca de a o vizita. De aceea, acesta se teme pentru cea care i-a dat viață.

actori in diferite ipostaze

Juan Soler vorbește despre boala mamei sale

Getty Images

Juan Soler a vorbit într-un interviu recent despre boala mamei sale. Keky locuiește în Argentina, ceea ce îi face mult mai dificilă munca actorului de a o vizita în cele mai dificile clipe.

Juan Soler vorbește despre boala mamei sale

Actorul care locuiește în Mexic a subliniat că o sună pe mama sa în fiecare dimineață, iar acesta o ajută să treacă mai departe peste fiecare greutate a zilei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ea are o boală, Alzheimer. Puțin câte puțin o să uite de noi.”, a declarat într-un interviu pentru emisiunea Sale el sol, arată univision.com. Chiar dacă Juan Soler își dorește să fie alături de mama sa cât mai mult timp posibil, știe că în cele din urmă evitabilul se va întâmpla.

“Știu că va fi foarte dificilă ziua în care nu va mai ști cine sunt.”, a spus actorul cu ochii plini de lacrimi. Cu toate că mama actorului se confruntă cu o boală dificilă, acesta a menționat că face totul pentru a o ajuta.

Citește și: Paulina Mercado apare în mediul online la scurtă vreme de la extirparea tumorii cerebrale. Juan Soler i-a stat alături în permanență

“Am închiriat o casă enormă pentru ca sora mea să fie cu ea, să fie înconjurată de nepoți, surorile mele, fratele meu cu fiicele lui. Da, vreau ca ea să aibă cele mai frumoase ultime momente și ei să fie cu ea.”, a explicat actorul de telenovele.

Într-o formă extrem de melancolică, acesta a rememorat o clipă emoționantă pe care a trăit-o alături de mama sa. La moartea tatălui său, cei doi s-au îmbrățișat fără să-și spună prea multe cuvinte.

“Ne-am îmbrățișat și nu ne-am spus nimic, a fost actul de comunicare cel mai profund pentru că noi de obicei ne oferim sfaturi.”, a spus acesta. Juan Soler își continuă proiectele personale alături de noua sa parteneră. Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt chiar din emisiunea pe care o moderează în mediul online.

Mama lui Juan Soler a fost internată în spital

În luna iulie a anului trecut, Juan Soler a mărturisit că mama sa a fost internată în spital, motiv pentru care el a fost nevoit să călătorească în Argentina.

“O problemă medicală a mamei mele. O țineau la terapie intensivă, atunci am fost să o văd, am fost alături de ea. Într-o sâmbătă au lăsat-o acasă, atunci am plecat mai liniștit.”, a spus actorul.

Citește și: Juan Soler și noua sa parteneră, Paulina Mercado, și-au încununat relația cu tatuaje identice. Cum arată simbolul iubirii pentru ei

Născut pe 19 ianuarie 1966, acesta a fost căsătorit cu Maki Soler. A jucat în telenovele importante care au rămas în amintirea fanilor precum Apuesta por un amor, Canaveral de pasiones și altele. A fost model și jucător de rugby, însă pasiunea sa pentru actorie l-a dus mai departe. Are trei copii: Mia Soler, Valentina Soler și Azul Soler. Este discret în ceea ce privește viața personală, însă de cele mai multe ori își ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă periodic. În 2018 a divorțat de fosta soție și mama copiilor săi, iar în prezent se bucură de tot ceea ce este mai frumos în acest sens.

În articolul

Juan Soler vorbește despre boala mamei sale. “A început să uite de noi”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x