Juan Soler vorbește despre o posibile căsnicie cu Paulina Mercado. Care este adevărul

Publicat pe 19.01.2024 la 13:00 Actualizat pe 19.01.2024 la 13:30

Chiar dacă este foarte îndrăgostit, celebrul actor de telenovele a decis că nu se va căsători. Ce spun Juan Soler despre relația cu Paulina Mercado.

actor poartă o cămașă și un sacou negru și zâmbește

Juan Soler vorbește despre o posibile căsnicie cu Paulina Mercado

Getty Images

Juan Soler a vorbit într-un interviu recent despre relația cu Paulina Mercado. Cu toate că este foarte îndrăgostit, actorul a mărturisit că nu se va mai căsători. Prezentatoarea TV a primit un inel special din partea celui pe care îl iubește.

Juan Soler vorbește despre o posibile căsnicie cu Paulina Mercado

În luna decembrie, Paulina Mercado și Juan Soler au provocat isterie în mediul online după ce s-a putut observa un inel pe degetul prezentatoarei. Faimoșii au declarat că nu au intenția de a ajunge în fața altarului pentru a se căsători. Și-au sărbătorit relația alături de prieteni și familie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Poate o să facem o petrecere cu copiii noștri. Să ne logodim în fața lor, să vadă că asta este serioasă și să-i facem participanți.”, a menționat Paulina Mercado într-o emisiune televizată, înainte de a intra pe masa de operație. A vorbit de asemenea și despre inelul pe care l-a primit din partea lui Juan Soler și în urma căruia au apărut mai multe speculații pe rețelele sociale.

Citește și: Actuala parteneră a lui Juan Soler urmează să fie operată. Paulina Mercado are o tumoare cerebrală

“O să vă explic, este un inel de logodnă pe viață. E o logdnă de iubire. E un legământ de viață, nimic mai mult.”, a spus aceasta. A urmat și actorul care a explicat care este însemnătatea acestei bijuterii primite de Paulina Mercado.

“Acesta este un inel al legăturii de viață, înăuntru are gravat cuvintele pentru totdeauna, nu va exista nicio nuntă.”, a menționat celebrul actor într-un interviu, arată tvnotas.com.mx. O altă explicație a fost că această formă de legământ reprezintă ceva diferit față de ceea ce se întâmplă în mod normal în sălile de căsătorie.

“Eu n-o să permit ca o persoană pe care n-o cunosc, care ar fi un judecător, să-mi spună că sunt căsătorit.”, a menționat acesta. De aceea, îndrăgostiții și-au ales ca “judecători” cele mai apropiate persoane din viața lor.

“Eu am luat un legământ în fața copiilor mei, în fața copiilor Paulinei, în fața oamenilor care mă iubesc cu adevărat. Niciodată nu va exista o căsnicie, dar există un legământ de viață. Da, este un inel de logodnă.”, a punctat.

Care este deznodământul relației lui Juan Soler cu Paulina Mercado

În final, actorul a mărturisit că și-a încălcat una dintre regulile sale de aur, aceea de a lucra alături de partenera sa. Împreună au o emisiune și în mediul online. În trecut, Juan Soler considera că era nepotrivit să-și împartă munca și viața personală cu partenera.

Citește și: Paulina Mercado apare în mediul online la scurtă vreme de la extirparea tumorii cerebrale. Juan Soler i-a stat alături în permanență

Pe contul personal de instagram are peste 1 milion de fani pe pagina personală, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt alături de partenera Paulina Mercado. La 58 de ani, Juan Soler este considerat unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele. A fost căsătorit cu Maki Moguilevsky între 2003 și 2018, însă au decis să se despartă într-un final. Are 3 fete pe nume Mia, Valentina și Azul și printre cele mai cunoscut telenovele ale sale se numără Tu vida es mi vida, Apuesta por un amor sau La mexicana y el guero.

În articolul

Juan Soler vorbește despre o posibile căsnicie cu Paulina Mercado. Care este adevărul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x