Julián Figueroa a murit. Fiul actriței Maribel Guardia s-a stins din viață la 27 de ani

Publicat pe 12.04.2023 la 11:57 Actualizat pe 12.04.2023 la 12:54

Julián Figueroa a murit. Fiul actriței Maribel Guardia s-a stins din viață la 27 de ani, când nimeni nu se aștepta.

Julián Figueroa și Maribel Guardia stau unul lângă celălalt pe canapea

Julián Figueroa a încetat din viață la doar 27 de ani. Mama sa celebră a vorbit despre tragedia care i-a marcat existența

Profimedia Images

Artistul Julián Figueroa a fost găsit mort în propria casă la vârsta de 27 de ani. Cu toate că traseul său profesional a fost scurtat fără prea multe explicații, va rămâne în atenția fanilor pentru melodiile compuse și interpretate, dar și rolurile pe care le-a avut în telenovela “Mi camino es amarte” între 2022 și 2023. A fost copilul celebrului cântăreț Joan Sebastian și al actriței Maribel Guardia.

Julián Figueroa a murit la doar 27 de ani

Într-unul dintre puținele interviuri oferite de la producerea tragediei, Maribel Guardia a declarat că fiul său a încetat din viață în urma unui atac de cord. Într-un comunicat de presă a subliniat faptul că își dorește să treacă peste această perioadă dificilă în liniște. Joan Sebastian, tatăl artistului, a încetat și el din viață în 2015, în urma unui diagnostic crunt, cancer de oase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a primit diagnosticul în 1999 și de-a lungul timpului a primit tratament în permanență. Fanii lui Julián Figueroa de cealaltă parte, au lăsat comentarii emoționante în mediul online.

“Îmbrățișează-ți tatăl acum.”, “Vă rog, această veste nu poate fi reală! Vă rog, ieșiți să dezmințiți! Julian este un tânăr, un băiat. Mulți l-am văzut născându-se și crescând!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Unul dintre proiectele sale profesionale va urma să apară pe micile ecrane în viitor. Filmul se numește “Centurion: The Dancing stallion” și va avea premiera pe 25 aprilie în unele state din America. Regretatul artist va putea fi urmărit patru din melodiile prezente pe coloana sonoră, de asemenea o versiune în limba engleză a “Ay amor”. Aceasta din urmă a fost înregistrată special pentru film .

Filmul îi are în prim-plan pe Amber Midthunder, Billy Zane, Michael Cimino, Patricia DeLeon și Sal Lopez. Maribel Guardia alături de regretatul său fiu vor putea fi urmăriți într-o scenă în care dansează și cântă. Producătorii executivi și-au prezentat deja condoleanțele în fața artistei.

Care este motivul pentru care Julián Figueroa s-a stins din viață

Pe data de 9 aprilie, fiul cântărețului Joan Sebastian și al actriței Maribel Guardia a încetat din viață. Trupul său a fost găsit fără viață în casa din Pedregal, Alvaro Obregon în Mexic. Potrivit publicațiilor locale, artistul ar fi încetat din viață în urma unui atac de cord. Potrivit declarațiilor faimoasei actrițe, acesta a murit din cauza unui infarct miocardic.

“Vreau să comunic plecarea fiului meu Julian Figueroa ce din păcate ne-a lăsat. A fost găsit inconștient în această seară în camera lui în timp ce eu eram la teatru. Au sunat la 911 și când ambulanța a sosit, el era deja fără viață, fără nicio urmă de violență. Raportul medical a arătat că a fost un infarct miocardic și fibrilație ventriculară.”, a declarat vedeta pe pagina personală de Instagram.

“Aș vrea să vorbesc cu toată lumea care încearcă să comunice cu mine, dar nu am puterea să o fac încă. Vreau să cer respect tuturor și să-mi ofere intimitate în aceste momente grele prin care trec.”, a spus vedeta într-un comunicat lansat pe internet.

În articolul

Julián Figueroa a murit. Fiul actriței Maribel Guardia s-a stins din viață la 27 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x