Julián Gil își sprijină partenera în cele mai dificile momente. Valeria Marín a ajuns pe patul de spital

Publicat pe 28.03.2023 la 12:49 Actualizat pe 28.03.2023 la 13:22

Julián Gil își sprijină partenera în cele mai dificile momente. Valeria Marín a ajuns pe patul de spital.

Julián Gil poartă un costum și stă lângă Valeria Marín

Julián Gil își sprijină partenera în cele mai dificile momente

Getty Images

Julián Gil și Valeria Marín s-au logodit recent. Formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale momentului. Cei doi și-au împărtășit recenta reușită în mediul online, alături de fanii din întreaga lume. Au postat o fotografie în mijlocul deșertului și au lăsat la vedere inelul pe care actorul i l-a dăruit viitoarei sale soții.

Julián Gil își sprijină iubita în cele mai dificile momente

Actorul i-a dăruit iubitei sale inelul de logodnă în mijlocul deșertului. Julián Gil și Valeria Marín formează un cuplu de doi ani de zile și au ținut să anunțe fericitul eveniment chiar din mijlocul deșertului, în Qatar. Cu o declarație de iubire, așa a ținut vedeta să iasă în evidență pe contul personal de Instagram. Imaginile au vorbit de la sine și nu a mai fost nevoie de niciun alt cuvânt. Cu 4 milioane de fani din întreaga lume în mediul online, Julián Gil continuă să fie un actor apreciat din toate punctele de vedere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform imaginilor publicate pe rețelele sociale, chiar și copiii actorului au fost prezenți în cadrul fericitului eveniment. În luna septembrie, actorul spunea că partenera s-a i-a oferit un inel care să valorifice sentimentele pe care le au unul pentru celălalt, iar acum totul a devenit oficial. Cei doi se află în Qatar cu ocazia campionatului mondial de fotbal, iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară. Printre cei care i-au felicitat pe îndrăgostiți s-a numărat și sora actorului, Patty Ramosco. Cu toate că nu au dezvăluit care este motivul pentru care se află în spatele operației, Julián Gil își sprijină iubita în momentele dificile.

“Mereu ți-am spus frumosule că tot ce-i mai bun urmează să se întâmple. Te felicit! Pentru că ai crezut și ai pariat pe iubire, pentru că mereu ai luptat ca să fie bine, pentru că în ciuda durerii ai reușit să găsești o femeie bună cu care să formezi o echipă, cu care să râzi, pe care să o iubești, să împărtășiți și să vă bucurați de ambele familii ce în curând va fi una. Vă iubesc! Și să trăiască iubirea!”, a scris aceasta.

“Mereu împreună luptătoareo. Totul va fi bine.”, i-a scris actorul partenerei sale.

Istoria iubirii dintre Julián Gil și Valeria Marin

Cei doi îndrăgostiți și-au făcut publică relația în iulie 2020 pe Instagram, cinci luni mai târziu față de data oficială la care au început să se întâlnească. De atunci au demonstrat faptul că mențin un parteneriat onest, centrat pe iubire și pasiune pentru fotbal și sporturi în general. Julian și Valeria au realizat călătorii romantice de-a lungul timpului, una dintre acestea fiind în Turcia, dar și în alte țări din Europa.

Escapadele la plajă nu au lipsit din fotografiile postate pe rețelele sociale, iar internauții i-au însoțit de fiecare dată cu aprecieri și comentarii. Julian Gil s-a arătat întotdeauna un partener încântat de preocupările iubitei sale. Acesta a susținut-o în cadrul maratoanelor în care a participat. Înainte de a călătorii în Qatar, actorul și-a susținut iubita în cadrul unei astfel de curse în New York.

În articolul

Julián Gil își sprijină partenera în cele mai dificile momente. Valeria Marín a ajuns pe patul de spital

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x