Kate del Castillo formează un cuplu cu Edgar Bahena. Cine este bărbatul care i-a furat inima celebrei actrițe

Publicat pe 28.06.2023 la 11:54 Actualizat pe 28.06.2023 la 12:28

După două căsnicii eșuate și alte relații care nu au ajuns la final, Kate del Castillo formează în prezent un cuplu cu Edgar Bahena. Cine este bărbatul care i-a furat inima.

Kate del Castillo poartă o rochie fără mâneci și ține un microfon în mână

Kate del Castillo formează un cuplu cu Edgar Bahena

Profimedia Images

În luna martie a anului 2022, Kate del Castillo a fost surprinsă cu un cunoscut regizor care este și în prezent partenerul său. După relațiile eșuate și căsnicii care nu au reușit să aibă un final fericit, actrița pare că a găsit într-un final drumul cel bun în viață.

Kate del Castillo formează un cuplu cu Edgar Bahena

Primele fotografii de cuplu au apărut la Tvnotas, atunci când interpreta personajului Theresa Mendoza din “The queen of the south” a fost surprinsă alături de partenerul său. Acesta o sărută cu toate că poartă mască. Este vorba despre Edgar Baena, un prieten vechi de-al actriței. Kate del Castillo, în vârstă de 50 de ani, a lurat în Mexic în cadrul unui nou proiect profesionale. Una dintre prietenele sale a oferit mai multe detalii, fără însă a-și dezvălui identitatea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Și eu am fost foarte surprinsă când am auzit că se dedică iubirii. Îmi face plăcere să o ascult, este o femeie minunată. Este talentată și muncitoare, foarte inteligentă și a rămas șocată când l-a întâlnit pe el. Numele său este Edgar.”, a transmis o sursă apropiată vedetei.

Kate del Castillo se află într-o relație cu un membru al echipei La reina del Sur. Edgar Baena lucrează în domeniul cinematografiei, însă nu deține la fel de multă faimă precum partenera sa. Cei doi s-au întâlnit în cel de-al treilea sezon al serialului menționat mai sus și au dezvăluit că totul merge încet la început. La 50 de ani, actrița este recunoscută pentru dedicația pe care o are pentru sport și felul în care arată de fiecare dată când se prezintă în fața fanilor.

“Mai este doar o săptămână până la finalizarea celor 8 luni de pregătire a personajului. Aici v-o las pe Teresa Mendoza, The queen of the south 3.”, a scris antrenorul actriței Kate del Castillo pe pagina de socializare.

Kate del Castillo se alătură demersului de a sprijini femeile din comunitatea latină

Actrița alături de Stephanie Beatriz și alte 16 nume influente din lumea latino promovează un filmuleț animat ce arată puterea pe care reușesc să o aibă femeile atunci când își propun ceva. , “Elefanta, Que Ninguna Se Quede Balanceándose Sola,” are 4 minute și este însoțit de o melodie reggaeton ce încearcă să inspire tinerele.

Eric del Castillo susține relația fiicei sale din prezent și a ținut să ofere câteva informații relevante celor interesați de viața amoroasă a acesteia.

“Băiatul este drăguț. De-a lungul vieții, fiicele mele au avut întotdeauna pretendenți, băieți care le-au făcut curte. Dacă este ceva serios cu băiatul ăsta, e bine, dacă nu, asta este, trecem mai departe.”, a specificat marele actor. Kate del Castillo Negrete Trillo este o actriță mexicană cu cetățenie americană ce la vârsta de 19 ani a avut primul său rol de protagonistă în telenovela Muchachitas în 1991. S-a născut pe 23 octombrie 1972 în Mexic și a fost căsătorită cu Aaron Diaz între 2009 și 2011 și cu Luis Garcia între 2001 și 2004. Părinții săi sunt Eric del Castillo și Kate Trillo del Castillo.

În articolul

Kate del Castillo formează un cuplu cu Edgar Bahena. Cine este bărbatul care i-a furat inima celebrei actrițe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x