Kerem Bürsin a publicat două fotografii extrem de emoționante. Actorul petrece timp de calitate alături de nepoțelul său

Publicat pe 23.01.2024 la 13:57 Actualizat pe 23.01.2024 la 14:42

Kerem Bürsin și-a surprins fanii cu cele mai emoționante fotografii publicate în mediul online. Actorul s-a reîntâlnit cu nepotul său după o perioadă de absență.

actor ține în mână un copil

Kerem Bürsin a publicat două fotografii extrem de emoționante

Happy Channel

După o perioadă îndelungată de când nu l-a mai văzut, actorul Kerem Bürsin a călătorit în Canada pentru a fi alături de Theo, nepoțelul său, cu ocazia zilei de naștere. A împlinit 5 ani și unchiul său celebru nu a vrut să rateze acest moment important.

Kerem Bürsin a publicat două fotografii extrem de emoționante în mediul online

Protagonistul din Dragostea plutește în aer nu a dorit să rateze ziua de naștere a nepoțelului său, Theo. Părinții i-au organizat acestuia o petrecere inedită la care au participat prietenii apropiați. De asemenea, are confecționată o cameră în care se poate juca fără restricți, potrivit necesităților unui copil cu autism. A primit și o vizită specială din partea lui Kerem Bürsin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a călătorit din Turcia către Canada, acolo unde locuiește sora sa pentru a-i fi alături lui Theo. A publicat două imagini extrem de emoționante împreună cu nepoțelul său.

“Te iubesc mult, băiete!”, a scris actorul în dreptul imaginilor. Sora sa, Melis, a lăsat pe contul său o altă imagine în care apare soțul său, copilul și fratele. Din cauza distanței, dar și agendei încărcate a lui Kerem Bürsin, acesta nu-și poate vedea sora atât pe mult pe cât și-ar dori. De la sărbătorile din 2022, actorul nu a mai călătorit în Canada pentru a se reuni cu cei dragi. În prezent a putut să se bucure de petrecerea organizată. Nu a lipsit nimic: tobogane, ghirlande și un castel gonflabil.

Citește și: Melisa Döngel a primit suport moral din partea lui Kerem Bürsin în cele mai dificile momente ale vieții. “Este ca fratele meu”

Chiar dacă Kerem Bürsin a fost foarte discret în ceea ce privește viața sa personală, sora sa a ținut să le transmită tuturor faptul că Theo suferă de autism. Pe pagina de instagram a dezvăluit care a fost procesul diagnosticului până în ziua de astăzi.

“Îmi amintesc ziua în care Theo a fost diagnosticat cu autism și lumea noastră s-a întors cu susul în jos. Vorbesc mult despre diferențele care sunt în lumea noastră și a lor.”, spunea acum ceva timp.

Hande Erçel nu mai ascunde ceea ce s-a întâmplat alături de Kerem Bürsin

Au devenit doi dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia odată cu proiectul Dragostea plutește în aer. Dacă pe micile ecrane au format un cuplu, același lucru s-a întâmplat și în viața reală. Ulterior, cei doi și-au continuat carierele profesionale și multe lucruri au suferit modificări.

Citește și: Engin Akyürek obține locul 1 în clasamentul popularității din mediul online, depășindu-l pe un alt actor celebru. Cine a scăzut drastic în clasament

Până în prezent există doar speculații legate de prețul pe care vedeta l-a plătit pentru operațiile estetice. În prezent, aceasta formează un cuplu cu Hakan Sabanci, un impresar de origine turcă. În ceea ce-l privește pe Kerem Bürsin, acesta și-a exprimat în nenumărate rânduri dorința de a fi alături de cei dragi.

Născut pe 4 iunie 187 în Turcia, a locuit de-a lungul timpului în mai multe zone ale globului. A format un cuplu cu Hande Erçel, însă relația celor doi nu a trecut testul timpului. În prezent actorul este singur. S-a spus că ar forma încă o dată un cuplu cu faimoasa Serenay Sarıkaya. În cele din urmă totul a fost doar un zvon care a dispărut rapid odată cu declarațiile actorului.

În articolul

Kerem Bürsin a publicat două fotografii extrem de emoționante. Actorul petrece timp de calitate alături de nepoțelul său

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x