Kubilay Aka din “Legea familiei” a găsit rolul pe care l-a căutat ani de-a rândul. Ce producție îl are ca actor principal

Publicat pe 24.01.2023 la 15:54 Actualizat pe 24.01.2023 la 16:45

Kubilay Aka din “Legea familiei” a găsit rolul pe care l-a căutat ani de-a rândul. Ce producție îl are ca actor principal.

Kubilay Aka poartă un tricou alb și o bluză închisă la culoare

Kubilay Aka din “Legea familiei” a găsit rolul pe care l-a căutat ani de-a rândul

Happy Channel

Au trecut 6 ani de când îndrăgitul actor Kubilay Aka a reușit să-și construiască un nume în industria filmelor turcești cu un rol în Vatanım Sensin. Atunci a împărțit platourile de filmare cu actori precum Berguzar Korel și Halit Ergenc. De atunci a ținut să nu rateze niciun proiect important, iar personajul “Celasun” din “Legea familiei” se numără printre acestea.

Kubilay Aka din “Legea familiei” a găsit rolul pe care l-a căutat ani de-a rândul

În cea mai recentă producție turcească, actorul va interpreta rolul unui soldat. Cele mai recente declarații arată faptul că Kubilay Aka din “Legea familiei” a găsit serialul pe care l-a căutat ani de-a rândul pentru a-i demonstra talentul și măestria. Multe detalii au fost păstrate în serialul care îl va aduce pe acesta în prim plan. Tatăl său fiind soldat, a reușit să creeze o legătură diferită pentru a reuși să empatizeze cu militarii și viața pe platourile de filmare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Motivul princial pentru care Kubilay Aka a ținut să intre în pielea unui astfel de personaj a fost chiar tatăl lui care în prezent s-a retras. Fiind obișnuit cu o astfel de viață, actorul a declarat că se bucură de această șansă.

“Tatăl meu a fost soldat, s-a retras. Sunt familiar cu această lume și admir soldații. Au o voință de fier, iubesc țara și îl respectă pe Ataturk. Au regulile lor, glumele lor, amintirile. Acesta este unul dintre motivele pentru care sunt în acest proiect. În afară de aceasta, iubesc acțiunea, aceasta este partea de care sunt cel mai satisfăcut. Eu practic arte marțiale și aceasta este o producție hiperactivă. Când am citit prima oară despre proiect, m-am gândit că este unul pe care l-am așteptat multă vreme.”, a declarat Kubilay Aka.

Acesta va juca rolul comandantului Batur și spune că a primit antrenament personalizat timp de o lună: “Pentru această serie am primit training o lună. Trebuie să învăț foarte multe lucruri tehnice. Educația este importantă în fiecare proiect.” Povestea arată 9 soldați eroici pe tărâmul de luptă. Aceștia se luptă cu cei care vor să rănească țara lor de suflet, Turcia.

“Fiecare dintre personaje are o poveste personală. Personajul meu și-a pierdut oamenii dragi pentru țara lui dragă și la fiecare început de drum are câte o poveste care devine din ce în ce mai întunecată.”, a mărturisit actorul.

Detalii despre viața actorului Kubilay Aka

Kubilay Aka s-a născut pe 12 aprilie 1995 în Istanbul, Turcia. Din anul 2016, acesta și-a început cariera de actor și de atunci a reușit să apară în producții importante care i-au adus succesul pe plan internațional. Deși are o diplomă în planificarea și managementul aeroportului, acesta și-a încercat norocul ca actor, iar viața i-a surâs de prima dată. Primul serial în care a putut fi urmărit a fost “Vatanım Sensin”, unde a jucat rolul lui “Ali Kemal”.

Următorul proiect cu ajutorul căruia a reușit să se facă remarcat a fost chiar “Legea familiei”, acolo unde joacă rolul lui “Celasun”. Deși a jucat timp de 4 sezone în celebrul serial, Kubilay Aka a decis să părăsească această producție.

În articolul

Kubilay Aka din “Legea familiei” a găsit rolul pe care l-a căutat ani de-a rândul. Ce producție îl are ca actor principal

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x